Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53

Thread: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

  1. #46

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Selangor
    Posts
    1,692

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    Wakakakakaka... kena buat ikan bakar ni... kampung aku famous dah.... meh la Hanty kampung saya ni...
    "There is nothing worse than a sharp image of a fuzzy concept." — Ansel Adams (1902—1984).
    http://www.mkrash.com

  2. #47

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    eik..bila lak Kamal kg kat banting ni...tak ke kat Johor?? (garu2 kepala yg mmg gatal dah lama tak cuci kat salon)
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #48

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Selangor
    Posts
    1,692

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    Bila Maso den kampung kat johor ni.... hanty salah orang ni...

    Meh la shoot pokok kelapa sawait kat sana... kekeke
    "There is nothing worse than a sharp image of a fuzzy concept." — Ansel Adams (1902—1984).
    http://www.mkrash.com

  4. #49

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    agak2 ada bahan bukti tak tersangkut kat kelapa sawit tu??kalau takat buah kelapa sawit tak yah lah shoot..kami forensic team tak cover buah2 sawit ni..belum bersedia nak cover agro news lagi...(sambil cebik2 muka sombong, ngalah the real police forensic team yg cover org kena bako2 tu)
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  5. #50

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    kes selesai akhirnya, alhamdulillah

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  6. #51

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492
    Hukuman gantung sampai TKO...

    Sent from my N7100+ using Tapatalk 2

  7. #52

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    kes selesai akhirnya, alhamdulillah
    Belum lg nie... Ada Mahkamah Rayuan.

  8. #53

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Fotomedia Malaysia "Forensic team" di Lokasi Pembunuhan Kejam

    Quote Originally Posted by AskMe View Post
    Belum lg nie... Ada Mahkamah Rayuan.
    aisay...bako jer..eh silap..gantung jer..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •