Results 1 to 4 of 4

Thread: Memerlukan fotografer untuk Majlis Pertunangan 18 Dec 2010 di Ledang

  1. #1

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    19

    Memerlukan fotografer untuk Majlis Pertunangan 18 Dec 2010 di Ledang

    Salam. Saya memerlukan photog untuk majlis pertunangan saya dengan buah hati tersayang. Details seperti di bawah.

    Tarikh: 18 Dec 2010 (Sabtu)
    Tempat: Sagil, Ledang (dekat ngan Bandar Tangkak, Johor)
    Waktu : Tak ditetapkan lagi tapi rasanya kul 11- lepas Zuhur.
    Bajet : RM500 ( kalau ada yang nak harga up skit, saya tak kisah asalkan hasil sangat memuaskan)
    Apa yang saya nak: Shoot + Sticky album (Kalau photog tu ada extra bonus untuk saya, alhamdulillah...)
    Kriteria : Kalau boleh, biarlah yang ada pengalaman. yang paling penting, PR kena bagus (ceria, sporting). Sebab saya tahu, masa tu mesti ramai kawan tunang datang..of coz dorang akan gedik skit. Tak nak saya plak yang arahkan dia ambil gambar itu..ini..(ada pengalaman ngan photog macam tu kat wedding kawan, siap marah kami plak). Tahu bidang tugas dia. Menepati masa. Ada transport sendiri. Kalau takder transport sendiri tapi boleh usahakan datang, tak kisah, tapi mesti tepati janji.
    Ok, boleh la email saya di faristalib@gmail.com berserta portfolio/url portfolio.
    Kalau ada portfolio atau website yang saya boleh review, itu dah satu bonus. Kalau banyak permintaan, saya akan maklumkan pemenang dalam masa terdekat (insyaAllah, sebelum hari Ahad 26 Sept 2010). Yang tak dapat tu jgn berkecil hati tau.

  2. #2

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    19

    Re: Memerlukan fotografer untuk Majlis Pertunangan 18 Dec 2010 di Ledang

    Alhamdulillah, dah dapat. Tq pada semua yang mencuba. Yang tak dapt jangan berkecil hati yer.

  3. #3

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    di bawah pokok pisang
    Posts
    174

    Re: Memerlukan fotografer untuk Majlis Pertunangan 18 Dec 2010 di Ledang

    check ur inbox
    Nikon D90 | Tamron 17-50mm f2.8 VC | Phottix BG-80 | Nissin i866

  4. #4

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    19

    Re: Memerlukan fotografer untuk Majlis Pertunangan 18 Dec 2010 di Ledang

    Tq bro. Saya dah dapat photog utk majlis tu. Tgh tggu dia contact saya balik..duit deposit dah bayar since last week tapi menyepi jer. Mybe dia bz kut (berfikiran positif).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •