Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 120 of 120

Thread: Members | FMDC Gemas

  1. #106

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    bumi beradat
    Posts
    42

    Re: Members | FMDC Gemas

    salam sumo...
    wahhh ghamai ghupo ea org gomeh kek FMDC ni..den pun lamo lak tak bukak FMDC ni..

    Saifudin:- waghih..org umah ko sedaro ea kek londa tu sapo..bole dikatokan satu londa tu sedagho den..nak2 org tang awat nun mmg ghamai sedagho..

    kok ado yang nak buek TT tu bole la war2 kan kek sini..bole yo den menjoinkan diri..byk ilmu yg den kono cari lg ni..lobih2 lg bab kamera ni ha..
    "aku masih belajar dan akan terus belajar"

  2. #107

    Re: Members | FMDC Gemas

    jom u all tt!

  3. #108

    Re: Members | FMDC Gemas

    Quote Originally Posted by madey View Post
    salam sumo...
    wahhh ghamai ghupo ea org gomeh kek FMDC ni..den pun lamo lak tak bukak FMDC ni..

    Saifudin:- waghih..org umah ko sedaro ea kek londa tu sapo..bole dikatokan satu londa tu sedagho den..nak2 org tang awat nun mmg ghamai sedagho..

    kok ado yang nak buek TT tu bole la war2 kan kek sini..bole yo den menjoinkan diri..byk ilmu yg den kono cari lg ni..lobih2 lg bab kamera ni ha..
    Madey..rasonyo kalau dah satu londah sedaro..kito ni bersaudaro la kan..keh2...

  4. #109

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    ladang gotah, gomeh N9
    Posts
    331

    Re: Members | FMDC Gemas

    Ni ha sorang g orang gomeh.. tp den msok ni nk promte siikit.... haha

    WTS sigma 70-300mm DG macro. pkai bru skali, bli xsmpai sbulan..come with uv+ kenko cpl filter!! wrranty 2 thun. COD penang/n.sembilan!Sbab nk jual, jrang pkai dan nk bli accessori lain..need money asap!! spe brmnat email sye trus. spe cpat die dpat.jual sume siap filter rm700. cpl only rm90. ayat copy paste yo ni... brang msih ado,, orang gomeh nyo psal, leh nego skit g.. hehe

  5. #110

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    KL - Gemas Negeri Sembilan
    Posts
    31

    Re: Members | FMDC Gemas

    salam warga fmdc gemas...
    ni den nak tanyo pendapat waghih2 sumo.... den baru yo dapek pindah kojo kek gomeh... dulu den slalu ah boli majalah2 fotografi kek KL nun ha... tapi, sampai sini, takdo plak... satu hal plak nak kono poie tampin boli... so, den raso nak suh ayah den yang bukak kodai buku kek stesen bas gomeh tu jadi distributor area gomeh ni.... kalau ramai yg stuju, den nak call wakil majalah dslr photgraphy magazine ni ha... hehehe.... kok ayah den jual, den pun sonang nak boli dari ayah den yo... hehehehe.... amacam? sapo stuju, angkek tangan! eh, taip setuju! hehehe...

  6. #111

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    KL - Gemas Negeri Sembilan
    Posts
    31

    Re: Members | FMDC Gemas

    aiseh... takdo sapo ko...? kok takdo, tak jadi ah den nak usulkan pado ayah den... takut takdo market yo... huhuhuhu....

  7. #112

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Gemas N9, Lawas Sarawak
    Posts
    194

    Re: Members | FMDC Gemas

    alamak, nak boli den ni jarang2 kek gomeh....apokato ekau order sebutir n jual majalah tu kek kodai ayah kau...agak2 xde org beli, kau la yg habehkn..hihi..den gurau yo ni..
    kojo apo dapek pindah gomeh saudaro?

  8. #113

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    KL - Gemas Negeri Sembilan
    Posts
    31

    Re: Members | FMDC Gemas

    hahaha.. takdola... koklah ado, leh gak tolong geng2 yg samo minat dapekkan majalah tu dgn mudah... alang2 ayah den bukak kodai buku kan.. kok takdo sapo, takpolah... tak yah la den meneruskan niat murni den tu.... wakakakakaka...

  9. #114

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    N.9
    Posts
    29

    Re: Members | FMDC Gemas

    den slalu turun mlako atleast 2 minggu skali xpun g muo nak ke tampin macam jauh lak hehehe...amacam skul baru mfagemas....

  10. #115

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    KL - Gemas Negeri Sembilan
    Posts
    31

    Re: Members | FMDC Gemas

    hehehe.... aku ingat nak jual majalah potograpi kat kodai ayah aku supaya geng2 gomeh senang nak boli termasuk aku... tp, kalau takdo sapo yg nak, tak payahlah den toruskan niat murni den tu... hehehe.... erm, sekolah baru sopasogudlah... weh, GPK ko sorg masuk sek aku ek... hehe....

  11. #116

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    KL - Gemas Negeri Sembilan
    Posts
    31

    Re: Members | FMDC Gemas

    lupo lak jawab... aidil. kojo cekgu... hehehe...

  12. #117

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    N.9
    Posts
    29

    Re: Members | FMDC Gemas

    hahaha amacam ponin x dio wakakakaka....kem salam kek dio yo...

  13. #118

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    KL - Gemas Negeri Sembilan
    Posts
    31

    Re: Members | FMDC Gemas

    hahaha... so far ok je... hehe.. nak kim salam nak cakap sapo? kalau cakap rookie17 dio konal ko? hehehe....

  14. #119

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    N.9
    Posts
    29

    Re: Members | FMDC Gemas

    Quote Originally Posted by mfagemas View Post
    hahaha... so far ok je... hehe.. nak kim salam nak cakap sapo? kalau cakap rookie17 dio konal ko? hehehe....
    wakakaka kat ko punyo hem la rookie si budak jahat ni dio musti konal punyo hahahaha...

  15. #120

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bukit Jalil
    Posts
    31

    Re: Members | FMDC Gemas

    saya dekat gak kat area Gemas..duk Gemencheh..apa apa hal roger den sekali yo....nak menuntut..gak..ilmu tak cukup..hehe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •