Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48

Thread: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

  1. #16

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Kajang
    Posts
    566

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    wah... buat la siaran langsung...

  2. #17

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL - Kerteh - KL
    Posts
    3,342

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    kalu maw lgsg, mai cni la.. Lg lgsg..
    To be happy, we must not be too concerned with others - Albert Camus

    Blogspot || Picasa || flickr

  3. #18

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    balik smpai umah.... thanks hanty!

  4. #19

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    lain kali hanty tak nak tt jauh2 ke wak dol!!tapi apa2 pun yg hadir terima kasih..ramai juga kan akhirnya??

    ini foto sebelum hangat..serigala dah nak terbang menunggu yg lain tak tiba..apa2pun syabas kpd serigala..tak sihat dan kesejukan pun hadir..bukan nak makan ke menda hadir sebagai satu initiatif eratkan silaturrahim dan mungkin juga ada isu2 event lepas yg ingin dikongsikan..apa2 pun..kami udah2nya borak2 jer...

    kelihatan sunan dan hadee tersengih melihat telatah Shidi yg sering buat kita tak keghin gusi..

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  5. #20

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    Izzam juga berusaha memeriahkan tt..terus Ipoh mari..Mizi tu wat apa eik??Terimakasih to both of you juga...semau2lah kang ada lak pepagi ni yg kecik hati lak..

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  6. #21

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    See any difference in the picture??heheh...
    pokcik"lantak korang lah..saya nak makan..jauh ni lebih 50 km nak sampai wak dol..lapo"..
    Serigala.."ah mana lak nombor talipon artis ni..orang dah tunggu tu.."
    Mizi.."ok yang..I balik cepat..ya..ya..nanti i tapow maggie goreng sepesel utk yang ..k.."
    Izzam.."hanty zain, serigala, pokcik..dah sampai..mana yang lain?"..mengupdate forum fotomedia

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  7. #22

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    Mizi ke yg cuba angle dari pandangan anak mata kucing dari atas almari ni??

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  8. #23

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    alhamdulillah ..nampak gaya serigala dah isi perut skit dgn roti bako..dah panas skit..Sunan lak yg dah sejuk....yg kat tepi tu gigih berciter ke?

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  9. #24

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    ini ke yg dikata dan disebut2 org..apa tu..sebuah gambar mempunyai berjuta2 apa eik..aisay pagi2 ni slow skit aar..whatever..korang tgk dan tafsir sendiri...apa dlm fikiran pokcik tu agaknay ya..??..dan lihat gaya selamba askme tu ..dan mangkor??jika anda tidak berada disana, anda mungkin terfikir..mungkinkah mangkor sedang mangagah seorg anak kecil??..atau sedang berlatih meng conduct sebuah kumpulan okestra..apa2pun hanty lebih suka address mangkor sebagai Muhaimi..now on insyaAllah..nama cucu hanty tu..serious tak bohong..jadi Muhaimi boleh call hanty TokAunty..wakakkakkakaa

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  10. #25

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    Mozakim dan Amylia..dah blasah satay sesedap baru depa mai join kat wak dol..

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  11. #26

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    Beruntung kami malam tadi..wak dol keluarkan special napkins utk kami..apa lagi bergayalah si serigala tu..

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  12. #27

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    oit Mizi..wak dol suruh buat napkin ..yg kamu lilit kat pala tu wat haper=)..apa2pun inijer lah foto yg nak kata blur tak blur nak kata sharp tak sharp..leceh aar jom kita beli leica PNS jom??..oh ya..Azman datang lewat..terima kasih Azman....Izzam..wak dol ada tinggalkan napkin gak..meh jumpa hanty nanti eik...ahahahhha...

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  13. #28

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    selangor
    Posts
    1,282

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010



    wanita yg ayu yg telah membelanje kami.. terima kasih hanty... tiada editing di buat pada pic ni.. mmg ori dari kamera... kire pic x tipunye.. korang kena pecaye ni bkn nasha aziz, ni hanty zain..



    saya dan hadee memerhatikan ghamera kanong yg canggih tu...



    dsg, askme, pokcik, mangkor mendengar keluhan pengguna g11 name yg pemilik dirahsiakan...



    sebelah hanty tu isteri mozakim... belakang hanty tu x kenal tp dia dah tumpah air laici segelas kerana asyik maen laptop... dan hadee yg kekenyang pas makan chicken chop


    mizi yg tgh test pencake ngan mangkor versi mangkor



    versi mizi



    dah la hanty belanje pastu bg hadiah lak tq hanty


    ni versi abam mozakim




  14. #29

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    ni versi false color (IR) dari saya.. entah sapa le makan tak abehh niehhh?


  15. #30

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    apa2pun hanty lebih suka address mangkor sebagai Muhaimi..now on insyaAllah..nama cucu hanty tu..serious tak bohong..jadi Muhaimi boleh call hanty TokAunty..wakakkakkakaa
    hanty, nama sebenar dlm IC ialah Buhaimi. kebanyakan orang kalau first time dengar memang konpius sket nak pronoun. panggil aja dgn nama Mi sajaa.. sunan ehh silap sonang aje nak sebut..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •