Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 48

Thread: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

  1. #1

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Gombak
    Posts
    699

    TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    Assalamulaikum ,salam sejahtera ,Salam 1 Malaysia dan Salam Photograpy buat semua teman
    setelah sekian lame kita menyambut hari raya, yang kini dah sampai di pehujungnyer
    tidak salah kalu saya ingi mengucapkan selamat Menyambut hari lebaran buat semua teman.....
    pada 01 Ogos 2010 FDMC telah mengadakan CD 2010 di Taman Botani Putrajaya.pelbagai aktiviti yang menarik telah dijalankan dan ia telah mencapai objektif program seperti yang dirancang.......
    Oleh Itu satu Post mortem setelah dipersetujui oleh Aji &Hanty Zain akan dijalankan bagi memperbaiki ape yang patut.....
    di minta semua modaretoryang terlibat sila hadirkan diri seperti berikut:-

    Tarikh:01/10/2010
    Tempat: Wak dol Kopitiam,Seksyen 7.
    Masa:9.00 mlm


    Mod yang terlibat:-
    1. Aji
    2. Mypokcik
    3. Hanty Zain
    4. Badang Perkasa
    5. Serigala
    6. Reedzuan
    7. Dboy
    8.Mangkor
    9.Mozakim
    10.Doc_A
    11.IzzamK
    12.Sunan9
    13.Ardwira
    14.Pistol7
    15.Jemmey
    16.fiqualizer

    mana mod yang namanya yang tidak tersenarai pun kene datang....
    dan mod tidak dapat hadir sila lapor kan diri anda pada hanty zain

    sape yang nak join ape salahnyer............
    Last edited by asliza82; 29th September 2010 at 06:51 PM.

  2. #2

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Gombak
    Posts
    699

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    TT & Meeting Post mortem CD l 1 Okt 2010

    Assalamulaikum ,salam sejahtera ,Salam 1 Malaysia dan Salam Photograpy buat semua teman
    setelah sekian lame kita menyambut hari raya, yang kini dah sampai di pehujungnyer
    tidak salah kalu saya ingi mengucapkan selamat Menyambut hari lebaran buat semua teman.....
    pada 01 Ogos 2010 FDMC telah mengadakan CD 2010 di Taman Botani Putrajaya.pelbagai aktiviti yang menarik telah dijalankan dan ia telah mencapai objektif program seperti yang dirancang.......
    Oleh Itu satu Post mortem setelah dipersetujui oleh Aji &Hanty Zain akan dijalankan bagi memperbaiki ape yang patut.....
    di minta semua modaretoryang terlibat sila hadirkan diri seperti berikut:-

    Tarikh:01/10/2010
    Tempat: Wak dol Kopitiam,Seksyen 7.
    Masa:9.00 mlm

    Mod yang terlibat:-
    1. Aji
    2. Mypokcik
    3. Hanty Zain
    4. Badang Perkasa
    5. Serigala
    6. Reedzuan
    7. Dboy
    8.Mangkor
    9.Mozakim
    10.Doc_A
    11.IzzamK
    12.Sunan9
    13.Ardwira
    14.Pistol7
    15.Jemmey
    16.fiqualizer

    mana mod yang namanya yang tidak tersenarai pun kene datang....
    dan mod tidak dapat hadir sila lapor kan diri anda pada hanty zain

    sape yang nak join ape salahnyer............

  3. #3

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    ni aposal sampai 2 kali post nims? huhuhu .. insyaAllah cuba hadirkan diri kalau takde aral melintang melintas jalan...

  4. #4

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Gombak
    Posts
    699

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    Quote Originally Posted by mozakim View Post
    ni aposal sampai 2 kali post nims? huhuhu .. insyaAllah cuba hadirkan diri kalau takde aral melintang melintas jalan...
    terpost 2 kali lah,time hujan ......

  5. #5

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    hak alahhh... pasal apa la korang wat ari jemaat daa... sabtu daku kereje..

    tapi disebabkan hanty akan belanja kamben, kene datang jugop ehh... daku naik mutu aja la, senang takde jem. jgn jadi macam kat A&W itu ari udah la, balik kalu ujan mari, abeh basah.. adududududuu

  6. #6

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL - Kerteh - KL
    Posts
    3,342

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    akan ku tiba sejurus pulang drp ipoh..
    To be happy, we must not be too concerned with others - Albert Camus

    Blogspot || Picasa || flickr

  7. #7

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Saujana Damansara
    Posts
    3,103

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    insyaallah. kalau takde aral melintang, saya akan join

  8. #8

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL - Kerteh - KL
    Posts
    3,342

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    sape2 nk join di alu2kan.. the more the merrier..
    To be happy, we must not be too concerned with others - Albert Camus

    Blogspot || Picasa || flickr

  9. #9

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    469

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    bila lah dapt pergi ni
    krim salam pada semua as

    http://www.flickr.com/photos/sofira888

  10. #10

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    sape yg letak tag sy aritu tulis moderator tapi kena tiup tepung gak, mesti kerja As nih hehehe..tapi takpe..datang tetap datang tak kisah

  11. #11

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL - Kerteh - KL
    Posts
    3,342

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    Quote Originally Posted by azmizi View Post
    sape yg letak tag sy aritu tulis moderator tapi kena tiup tepung gak, mesti kerja As nih hehehe..tapi takpe..datang tetap datang tak kisah
    tp kan G, xsilap aku si as aritu pomis nk wat tag baru.. tp janji tinggal janji...
    To be happy, we must not be too concerned with others - Albert Camus

    Blogspot || Picasa || flickr

  12. #12

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    as mmg hehehehe...dia paling awal dtg botani ari tuh :P

  13. #13

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    selangor
    Posts
    1,282

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    as wak dol ckp dia dah book parking keta tepi kedai tu utk kau.. wakakaka

  14. #14

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    enywhere...and everywhere i belong...
    Posts
    555

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    Selamat ber post mortem!!!;p
    ~ sAYa buDak bARu blAja...~

    http://akishah.fotopages.com ( suka-suki)
    http://akishah.aminus3.com (daily)

  15. #15

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL - Kerteh - KL
    Posts
    3,342

    Re: TT l Post mortem CD l 1 Okt 2010

    update d wakdol, snarai yg tlah hadir..
    Hanty
    pokcik
    azmizi
    sunan9
    serigala
    adi
    izzamk

    sape lg maw mai? Lai2..
    To be happy, we must not be too concerned with others - Albert Camus

    Blogspot || Picasa || flickr

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •