Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 103 of 103

Thread: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

  1. #91

    Join Date
    May 2010
    Location
    KB/KL/KUANTAN
    Posts
    2,273

    Re: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

    Quote Originally Posted by aura88 View Post
    salam sejahtera..ajar saya boleh ker saya cuba cari smart blur tak jumpe ler....tuan..
    pi pd filter>bur>smart blur

  2. #92

    Re: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

    Quote Originally Posted by SunnySakura View Post
    pi pd filter>bur>smart blur
    tq tuan

    erm..yg nie photo shop ker....photoscape tu yer?

  3. #93

    Re: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

    Quote Originally Posted by SunnySakura View Post
    pi pd filter>bur>smart blur
    tq dah jumpe..tapi smart blur lak tak jumpe..huhuhu..sakits ungguh versi ape saya pakai nie...zaman kono punyer kot...

  4. #94

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Kuala Terengganu
    Posts
    20

    Re: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

    Quote Originally Posted by CgSir View Post
    Kepada pakar ² PS

    Untuk edit muka bagi smooth, soft, bersih dan cerah, apakah tool dalam photoshop yang paling baik dan sesuai digunakan?

    http://www.tutorialwiz.com/smooth_skin/

  5. #95

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    putrajaya
    Posts
    307

    Re: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

    Quote Originally Posted by CgSir View Post
    Minta maaf bebanyak Abam Pengukir Cahaya. Curi gambo. Nak belajo edit jugak ni. Boleh kan?

    Saya pun nak terai edit gambo Abam. Main hentam dan agak² jer ni. Nak minta komen semua. Doc Malek jugak. Rasanya macam terlebih edit ni.

    Tolong komen. Mesti banyak ni kena betulkan.






    apasal skin muke nyer da jadi macam nie?

  6. #96

    Join Date
    May 2011
    Posts
    2

    Re: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

    selepas...

    testing je..


  7. #97

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    segamat johor
    Posts
    11

    Re: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

    >

    kalau salah tolong tunjukkan..
    Last edited by akeyfoto; 10th June 2011 at 04:40 PM.

  8. #98

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Parit Raja, Malaysia
    Posts
    628

    Re: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

    Lama tak kongsi...

    Sebelum


    Selepas

  9. The Following User Like This Post:


  10. #99

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    segamat johor
    Posts
    11

    Re: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

    bro..name kite same..nasir ibrahim

  11. The Following User Like This Post:


  12. #100

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Parit Raja, Malaysia
    Posts
    628

    Re: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

    ooo yer ker...cuma beza 'E' dengan 'I' jer kan...kat office ni ada budak sama nama dengan ko jugak...yang tu memang sama sebab pakai huruf 'I'

  13. #101

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

    ramai yang teman jumpa nama nasir or naser ni hebat2 dalam fotografi macam korang nims... chehehhe. Antara idola teman masa memula teman serius dalam fotografi dSLR ini adalah shifoo Syed Nasir, dah lama dia tak jenguk sini sejak berpindah ke Labuan.. chehhehe

  14. #102

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    segamat johor
    Posts
    11

    Re: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

    Quote Originally Posted by naseribrahim View Post
    ooo yer ker...cuma beza 'E' dengan 'I' jer kan...kat office ni ada budak sama nama dengan ko jugak...yang tu memang sama sebab pakai huruf 'I'
    ye ke?? wah..terharu sy kim salam kt bro tu yer

  15. #103

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    segamat johor
    Posts
    11

    Re: Edit Gambar | Sebelum dan Selepas

    Quote Originally Posted by mozakim View Post
    ramai yang teman jumpa nama nasir or naser ni hebat2 dalam fotografi macam korang nims... chehehhe. Antara idola teman masa memula teman serius dalam fotografi dSLR ini adalah shifoo Syed Nasir, dah lama dia tak jenguk sini sejak berpindah ke Labuan.. chehhehe
    ye ke? mudah2han tuah name nasir ni lekat kt sy pulak heheh

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •