Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 82

Thread: SK Sayong Pinang

  1. #1

    SK Sayong Pinang



    Hanya ingin berkongsi gambar-gambar yang saya tangkap di sekolah ini...
    Last edited by nerd104; 2nd August 2011 at 10:09 AM.

  2. #2

    Re: SK Sayong Pinang


    Sahfin membaca buku


    Lilit@ Marfazilah mengangkat tangan


    Adha garu kepala


    Dini, tengok sini...


    Amoi@ Nazrina Natasha mengangkat tangan

  3. #3

    Re: SK Sayong Pinang


    Azhar tengok ke luar tingkap


    Jadu murid tahun satu


    Dini, tengok atas...
    Last edited by nerd104; 16th June 2011 at 04:03 PM.

  4. #4

    Re: SK Sayong Pinang

    wahh...sama la kita..aku mengajar di pendalaman sabah..di Kawiyan...tapi aku bukan cikgu..aku ajar IT...kontrak smpi ujung tahun nie je..

    pa pun ada FEEL tgk gambar ko..nice..trutamanya di ladang tu..

    www.ertihidup.com

    byk kisah aku sana..hehe..promote sket..

  5. #5

    Re: SK Sayong Pinang


    cerita kemerdekaan dari guru besar


    melompat


    taklimat dari guru besar


    Jadu


    nama-nama murid tahun satu 2010


    Norman dan ketam sewaktu perkhemahan di Punggai


    Norman Melia berlatar belakangkan bangunan sekolah yang sedang dibina


    Sahfin tepuk tangan sewaktu aktiviti unggun api


    Adha berpeluh


    Di dalam mata Najib


    Nazrina Natasha @ amoi


    Zainoriah

  6. #6

    Re: SK Sayong Pinang


    Back to school


    Khairul Amberi @ Kontot


    murid tahun 1 bagi tahun 2011


    Qrisna


    U-wen
    Last edited by nerd104; 18th January 2011 at 06:08 PM. Reason: adding more picture

  7. The Following User Like This Post:


  8. #7

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    kuantan-muadzam shah
    Posts
    264

    Re: SK Sayong Pinang

    satu jalan penceritaan yg menarik.. gambar atas sekali best

  9. #8

    Re: SK Sayong Pinang

    Tak dapat nak tengok semua gambar... Sebabconnection internet tak berapa bagus..

    Sangat menarik penyampaian cerita nie.

    Nanti dah balik KL dan connection bagus, saya nak tengok semula thread nie.

    P/S: Gambar QRISNA tu memang cantik lah....
    Last edited by NazriAmran; 18th January 2011 at 05:58 PM.
    :: Setulus kasih aku sampaikan kerlipan shutter dipertontonkan.. ::

  10. #9

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Penang,Baling,Perlis
    Posts
    180

    Re: SK Sayong Pinang

    bestla cikgu....terbaek terbaek terbaek......

  11. #10

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: SK Sayong Pinang

    gambor "back to school" tu mengimbau kenangan lama sewaktu saya kecik2 dulu, pegi sekolah jalan kaki merentas denai dlm hutan...

    ada sekali saya terperanjat besar bila musang melompat di atas pokok, bergegar habis semua dahan... kusss semangat!

    nice series brader.. boh lagi kalu aderr...

  12. #11

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    pasir berdengung jb
    Posts
    1,004

    Re: SK Sayong Pinang

    nice picture n moment..best tgk gambo bdak2 kt papan ijau tu..siap ade arrow utk name dorg..mcm2 reaksi dorg..up la lg cikgu nerd..

  13. #12

    Re: SK Sayong Pinang

    Satu koleksi yg menarik sangat. Gambar yg kat kebun kelapa sawit tu cukup cantik dan sharp!! dan semuanya cantik laaaa....

  14. #13

    Re: SK Sayong Pinang

    tq eberibadi...
    Last edited by nerd104; 16th June 2011 at 04:27 PM.

  15. #14

    Join Date
    May 2010
    Location
    BDR TENGGARA
    Posts
    721

    Re: SK Sayong Pinang

    satu siri yg sgt menarik..tahniah cikgu... tak sangka ianya menarik utk dipotretkan,sbb dahulu selalu ke sana utk memancing shj...
    semasa zaman saya sekolah ramai jagoan sukan(trek) yg disegani dari kg.sayong pinang ini...kalau main bola kaki kena pijak(berkaki ayam je) pun saja je muka diorg..

  16. #15

    Re: SK Sayong Pinang

    Boleh la ajak geng-geng FMDC turun sana kita buat photoshoot... Kalau tak ramai yang nak gi, saya sorang pun sanggup turun...........
    :: Setulus kasih aku sampaikan kerlipan shutter dipertontonkan.. ::

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •