Results 1 to 13 of 13

Thread: Brickfields "Little India"

  1. #1

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dimana kaki ku berpijak...
    Posts
    1,233

    Thumbs up Brickfields "Little India"

    as'salam sume..

    td aku berkesempatan utk shot perasmian brickfields sebagai little india.. dirasmikan oleh perdana menteri india.. Just nak share beberape kpg gambo yg aku shot....

    layannnnzzz...


    welkem to little india..


    ni artis tamil malaysia.. ntah.. aku pun tak kenal sape namenye.. hehehehehe


    yo yo yo.. whats up... hehehehe.. hip hop tamil....


    jack pun tak ketinggalan utk buat pesembahan.. 1st time aku dgr jack ckp tamil.. hehehehe..


    ni kumpulan dr india.. care dia main gitar mmg unik.. sambil duduk je... (abam mangkor pun leh buat style mcm ni kam..??) thehehehehe..


    mmg layan sgt ler tu...


    drum solo dr abam drumer ni.. xtau sape name.. dr india gak..
    (khas utk abam azmizi)


    mcm ni kod Am7... hehehehehe...


    abam basis yg steady...


    selamat pulang... hehehehhe..

    ni je la gambo yg sempt aku shot.. aku start je moto nak blah tetibe tedengar bunyi dentuman bunga api.. (aku beckp dlm hati "cehhh.. melepas nak shot bunga api") begitu lah kisah nye... selamat beramal..
    BLOG
    BBM 21E47ECD

  2. The Following User Like This Post:


  3. #2

    Re: Brickfields "Little India"

    laaa..bro rizal g rupenye...
    ingt nk g jugak td tp xde geng
    ade kawan ckp x bole masuk..tu yg xjadi g tu..huhu

  4. #3

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Shah Alam & Taiping
    Posts
    350

    Re: Brickfields "Little India"

    terbaek la....kita opis je dekat dengan little india ni .. tapi x berkesempatan nak amik gamabo kat sini

  5. #4

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    atas bumi bawah langit - kulim ■ jitra
    Posts
    1,614

    Re: Brickfields "Little India"

    menarik...tertarik

  6. #5

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Brickfields "Little India"

    perdana menteri india? wakakkaka

    laa... hang tak pakai tripod ke jal? ader blurr sket gambau gambau pintu gerbang tu...

  7. #6

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dimana kaki ku berpijak...
    Posts
    1,233

    Re: Brickfields "Little India"

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    perdana menteri india? wakakkaka

    laa... hang tak pakai tripod ke jal? ader blurr sket gambau gambau pintu gerbang tu...
    hahhaahaha.. tau takpe... mane pakai tripod.. sume handheld....
    BLOG
    BBM 21E47ECD

  8. #7

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dimana kaki ku berpijak...
    Posts
    1,233

    Re: Brickfields "Little India"

    Quote Originally Posted by shaiful shafian View Post
    laaa..bro rizal g rupenye...
    ingt nk g jugak td tp xde geng
    ade kawan ckp x bole masuk..tu yg xjadi g tu..huhu
    hehhehe.. aku g sorg2 je ni... selambe je... ng berbekalkan beg KATA, D90 fully loaded aku terjah je masuk.. polis2 yg jg pun tak ckp pe... hhehehehee
    mgkin dorg igt aku press kot... theheheheehe... yg penting confident kene ade.... ceeewwaaahh...
    BLOG
    BBM 21E47ECD

  9. #8

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bidor, Malaysia
    Posts
    285

    Re: Brickfields "Little India"

    bagus......
    Abah Along baru belajar ni.......tapi bleh le sikit-sikit ...ade le gambar skit2 kad
    http://syazhar.fotopages.com dan http://www.flickr.com/photos/dedaunhijau/ serta http://myfotoshoot.blogspot.com/

  10. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Brickfields "Little India"

    thanks for sharing..masa bunga api meletop2..hnaty di carcosa seri negara ada dinner....
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  11. #10

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dimana kaki ku berpijak...
    Posts
    1,233

    Re: Brickfields "Little India"

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    thanks for sharing..masa bunga api meletop2..hnaty di carcosa seri negara ada dinner....
    same2 hanty... sye lak atas moto... sempt tgk je la..... heheheheh...
    BLOG
    BBM 21E47ECD

  12. #11

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    subang jaya| sunway | shahalam | sungkai perak
    Posts
    1,377

    Re: Brickfields "Little India"

    pergi jugak hang no...
    tq for sharing.......

    yg main gitar ddk itu memang awesome lah...power

  13. #12

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dimana kaki ku berpijak...
    Posts
    1,233

    Re: Brickfields "Little India"

    Quote Originally Posted by rangga View Post
    pergi jugak hang no...
    tq for sharing.......

    yg main gitar ddk itu memang awesome lah...power
    welcome bro.. hahahah..aku pi sorg2 ja.. kalo hang tgk dia main lg... dia main gitar tp bunyi mcm sita(alat muzik india yg mcm gitar tu..)
    BLOG
    BBM 21E47ECD

  14. #13

    Re: Brickfields "Little India"

    Quote Originally Posted by Rizal Mohd View Post
    hehhehe.. aku g sorg2 je ni... selambe je... ng berbekalkan beg KATA, D90 fully loaded aku terjah je masuk.. polis2 yg jg pun tak ckp pe... hhehehehee
    mgkin dorg igt aku press kot... theheheheehe... yg penting confident kene ade.... ceeewwaaahh...
    Haha. macam tu rupanya.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •