Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: website penipu tahap cipan

  1. #16

    Re: website penipu tahap cipan

    kadang2 blog tu dah wujud lame dah, mknenyer da lme sngt n da ramai yg kena tipu.... haih.... ape nk jd..
    learn and never give up..

  2. #17

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Muadzam Shah, Kuantan, Pasir Gudang
    Posts
    224

    Re: website penipu tahap cipan

    aku dah maki hamun mangkuk tu,kononnya nk beli nikon d90..tggu dia bls

  3. #18

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    KB-Cyber-Puchong
    Posts
    286

    Re: website penipu tahap cipan

    sabo byk2, mmg ramai mangkuk2 sekarang nih kalo boleh pakat luku ramai2...aku mmg tak caya online2 nih, kalo nak beli aku terus beli kat kedai ajer, walaupun mahal siket tp puas hati, dpt belek2, raba2, ramas2...dah puas dan terasa serasi terus akad jual-beli (bukan akad nikah ngn amoi tu ye )....yg penting alah membeli menang memakai...

  4. #19

    Re: website penipu tahap cipan

    apa kata kita ramai2 letak website camstore ni kat fb kita... dan ckp website ni penipu... itu cadangan saya...

  5. #20

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    KB-Cyber-Puchong
    Posts
    286

    Re: website penipu tahap cipan

    Quote Originally Posted by wanahfong View Post
    apa kata kita ramai2 letak website camstore ni kat fb kita... dan ckp website ni penipu... itu cadangan saya...
    pastu tag sumer kawan2....

  6. #21

    Re: website penipu tahap cipan

    nak tanya ade x sape2 yang dah try order kat mangkuk lahanat ni..korg try minta ic dia..aku dh dpt..n aku ada pasport..sorg atas nama chinese n sorg Malay...yang chinese masa aku kena tipu dulu..ni dia letak ic Malay..so ape lg mai kita bertindak..aku nk attach ic n pasport dlm ni..xreti...hehehehe

  7. #22

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandar Diraja Klang
    Posts
    242

    Re: website penipu tahap cipan

    beli kat kedai pun boleh kena tipu.. kene bijak memilih kedai... Jimat duit anda...
    ~Dalam hidup kita seringkali berjumpa dengan pelbagai ragam manusia, kita bijak menilai tiap tindakan orglain betul atau salah, seperti menuntun filem/cerita.. kita sentiasa tidak puashati dengan plot/watak atau jalan cerita dan berharap dapat membetulkannya, tapi bila ianya berlaku kepada kita sendiri.. MAMPUKAH KITA MELAKUKANNYA?? ~~ Web : Http://MobileIRC.net @ Http://Shah.com.my @ http://www.facebook.com/cikebom || Contact : 0133002000 @ cikebom@gmail.com ~

  8. #23

    Re: website penipu tahap cipan

    dulu sy pon penah kena...now dh x boleh bukan dah..
    mmg best..hahaha

  9. #24

    Re: website penipu tahap cipan

    buleh kata suma jenis forum ni..ada kes org kena tipu kan...ambo duk forum mancing pun ada gak kes tipu2 mcm ni..Elok COD la kalu nak beli barang2 online nih..jual tudung pun ada gak kes mcm ni..

  10. #25

    Re: website penipu tahap cipan

    Quote Originally Posted by jemay31 View Post
    buleh kata suma jenis forum ni..ada kes org kena tipu kan...ambo duk forum mancing pun ada gak kes tipu2 mcm ni..Elok COD la kalu nak beli barang2 online nih..jual tudung pun ada gak kes mcm ni..
    kadang2 COD pon x boleh pakai jugak..

    mcm yg sy post nie..kwn sy terkena..
    http://www.fotomedia.com.my/forum/sh...ad.php?t=20066

  11. #26

    Re: website penipu tahap cipan

    err maksud ambe mmg betol2 Cash On Delivery lah....deal dulu jumpa..terus tukar barang ngan duit..hehe..mcm beli kat kedai

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •