Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: Kes tipu manusia yg bernama mazlee mazide

  1. #16

    Re: Kes tipu manusia yg bernama mazlee mazide

    mmg muka pecah rumah la.ptt la jahat.

  2. #17

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Shah Alam
    Posts
    264

    Re: Kes tipu manusia yg bernama mazlee mazide

    tak tamadunn nieee..
    apa punyaa orangg..
    nak tipuu punn jgn laa bg maybankk sendirii
    padan mukaa
    budak jahat
    mmg jahhanamm..
    haha

  3. #18

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    kuantan
    Posts
    31

    Re: Kes tipu manusia yg bernama mazlee mazide

    ape korang nak buat klu dapat tangkap budak jahanam ini....

  4. #19

    Re: Kes tipu manusia yg bernama mazlee mazide

    actually ko ckp dkt membr ko tu,ape2 pun mintala doa pada yang-ESA,moga2 si penipu nie,dapt la pengajaran yg setimpal dengan ape yg dia dah buat,nama jek bangsa melayu,ugama islam,tapi pengetahuan ilmu agama cetekkk!!!,wat malu bangsa jek..

  5. The Following User Like This Post:


  6. #20

    Re: Kes tipu manusia yg bernama mazlee mazide

    rasenye korang x perlu le cakap yg muka penyamun ni pecah rumah ke gigi kuning ke, kuat minum ke.. cakap fakta je sudah..
    muka aku pecah rumah gak, lagi hensem muka penyamun ni dari aku, tapi hati aku tulus dan suci je.. kah3....
    moralnya.. fizikal manusia x mencerminkan peribadi seseorang..

  7. #21

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2

    Re: Kes tipu manusia yg bernama mazlee mazide

    dah report polis? apa tindakan yg d kenakn?

  8. #22

    Re: Kes tipu manusia yg bernama mazlee mazide

    Kalau ade no akaun bank
    gi je bank balik
    mintak dorng freeze duit tu
    cakap tesilap masuk or kena scam
    bank xkan pulang duit korg balik,dorg akan mintak no akaun yg betul
    korg bagi je no akaun bini ,ayah,makwe ke etc..yg korg kenal la.at least dpt duit korng balik
    tapi make sure bwt cepat sebelum penyamun2 ni withdraw duit korg
    brng mahal2 ni elok COD la..mcm kita nak gi pinang anak org

  9. #23

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Kes tipu manusia yg bernama mazlee mazide

    Quote Originally Posted by kaki+gagak View Post
    rasenye korang x perlu le cakap yg muka penyamun ni pecah rumah ke gigi kuning ke, kuat minum ke.. cakap fakta je sudah..
    muka aku pecah rumah gak, lagi hensem muka penyamun ni dari aku, tapi hati aku tulus dan suci je.. kah3....
    moralnya.. fizikal manusia x mencerminkan peribadi seseorang..
    setuju..buatlah apa yang patut, report polis ke menda..dah byk berlaku spt ini..masa hanty on long medical leave mudah.com ni antara yg hanty suka jenguk2..modes operandi penipu sama jer..dah boleh baca tektik mereka, ada yg genuine juga..boleh buat payment online tetapi kena amat berhati2..selepas sedikit investigation, kita dah boleh tahu genuine seller atau penipu...ini pengalaman hanty sendiri lah..ada beberapa goods yg hanty beli melalui mudah ni..mmg mudah..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  10. #24

    Re: Kes tipu manusia yg bernama mazlee mazide

    Mudah dot kom tu tak salah...orang yg salah guna... apa2 pun berhati2 laaa..

  11. #25

    Join Date
    May 2010
    Location
    BDR TENGGARA
    Posts
    721

    Re: Kes tipu manusia yg bernama mazlee mazide

    Quote Originally Posted by Skid493 View Post
    Mudah dot kom tu tak salah...orang yg salah guna... apa2 pun berhati2 laaa..
    betul3...sya pernah jual dan beli mcm2 barang di mudah...yg penting COD.

  12. #26

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    332

    Re: Kes tipu manusia yg bernama mazlee mazide

    mcm mana erk kes ni skang... dah dapat ke scammer tu..??

  13. #27

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Seremban
    Posts
    3

    Re: Kes tipu manusia yg bernama mazlee mazide

    Quote Originally Posted by HusinLampoyang View Post
    hahhhaha...kalau kaki penipu mesti gigi kuning....kakakakaka....(gigi aku putih)
    Bro HusinLampoyang, geli kotiak den, memang kelakar ayat ni hehehe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •