Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45

Thread: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

  1. #16

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Saujana Damansara
    Posts
    3,103

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    Quote Originally Posted by aji View Post
    berita baik dari kilang
    tshirt ni dah nak siap so penghantaran akan dipercepatkan next week instead of early januari 2011
    terima kasih



    itam takde
    ni pun bukan putih sangat
    dia color seakan-akan kelabu macam t-shirt jeram perahu dulu
    klik sini http://www.source-werbeartikel.com/p...FR11502-01.jpg

    macam menarik jer ni avam...kalau nak beli cash dan ambik terus macam mana ye avam aji?

  2. #17

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    Quote Originally Posted by JemeyPhoto View Post
    macam menarik jer ni avam...kalau nak beli cash dan ambik terus macam mana ye avam aji?
    abam jemey boleh je datang collect kat mana-mana stesen petrol terpilih di seluruh dunia
    1. caltex bukit indah, ampang
    2. petronas/mcd's belakang ampang puteri hospital
    3. esso, bukit raja, klang
    4. shell, taman tun dr ismail (ttdi), kuala lumpur
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  3. The Following User Like This Post:


  4. #18

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Saujana Damansara
    Posts
    3,103

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    Quote Originally Posted by aji View Post
    abam jemey boleh je datang collect kat mana-mana stesen petrol terpilih di seluruh dunia
    1. caltex bukit indah, ampang
    2. petronas/mcd's belakang ampang puteri hospital
    3. esso, bukit raja, klang
    4. shell, taman tun dr ismail (ttdi), kuala lumpur
    wakakaka...ini betul ka avam aji...kalau betul saya nak ambik kat shell TTDI...

    saya biasanya akan pilih size M atau L...boleh bawak 2 skali gus la...boleh try...hehe...

  5. #19

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kajang
    Posts
    407

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    ok abam aji..besok saya masukkan duit..size XL, hehe

    (x sabar rasanya ni nak pakai t-shirt digitaliRis)
    Biarlah sedikit asalkan ianya berterusan..daripada banyak tetapi sementara

  6. #20

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    South Lake City/ampang/sp
    Posts
    42

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    Quote Originally Posted by aji View Post
    abam jemey boleh je datang collect kat mana-mana stesen petrol terpilih di seluruh dunia
    1. caltex bukit indah, ampang
    2. petronas/mcd's belakang ampang puteri hospital
    3. esso, bukit raja, klang
    4. shell, taman tun dr ismail (ttdi), kuala lumpur
    abg aji tul ke leh ambik kat tempat nie... kalau tul saya nak ambik dekat caltex bukit indah, ampang..... hari jumaat mlm ok ker?...... saya nak 2 helai.... 2 xl
    Last edited by paklong; 22nd December 2010 at 12:13 PM. Reason: lupa
    baru lahir

  7. #21

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    sudah diemail sama mas aji

  8. The Following User Like This Post:

    aji

  9. #22

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    Quote Originally Posted by paklong View Post
    abg aji tul ke leh ambik kat tempat nie... kalau tul saya nak ambik dekat caltex bukit indah, ampang..... hari jumaat mlm ok ker?...... saya nak 2 helai.... 2 xl
    ok jumpa somewhere next week
    caltex bukit indah ampang
    no.saya ada kat signature bawah ni
    apa-apa roger k
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  10. #23

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    Aji bawa le masa TT reunion pada 25hb nie... saya nak satu warna putih...

  11. #24

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    South Lake City/ampang/sp
    Posts
    42

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    Quote Originally Posted by aji View Post
    ok jumpa somewhere next week
    caltex bukit indah ampang
    no.saya ada kat signature bawah ni
    apa-apa roger k
    ok abg aji.... nanti isnin 26/12/10 leh jumpa dekat caltex bukit indah.
    baru lahir

  12. The Following User Like This Post:

    aji

  13. #25

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Saujana Damansara
    Posts
    3,103

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    Quote Originally Posted by aji View Post
    ok jumpa somewhere next week
    caltex bukit indah ampang
    no.saya ada kat signature bawah ni
    apa-apa roger k
    saya punya plak macam mana avam Aji?...huhu

  14. #26

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    ji size paling besaq sekali satu sama saya nak bagi dua pun ok
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  15. #27

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    Quote Originally Posted by AskMe View Post
    Aji bawa le masa TT reunion pada 25hb nie... saya nak satu warna putih...
    kalau sempat siap aku bawak me
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  16. #28

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    Quote Originally Posted by buttet View Post
    ji size paling besaq sekali satu sama saya nak bagi dua pun ok
    XXXL habis la tet
    tunggu la next edition

    Quote Originally Posted by JemeyPhoto View Post
    saya punya plak macam mana avam Aji?...huhu
    camana eh? ttthehe
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  17. #29

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    Quote Originally Posted by JemeyPhoto View Post
    saya punya plak macam mana avam Aji?...huhu
    klu jemey nk ambik tolong ambikkan hambo sekali saiz M (muat-muat)..klu tak pon ambo leh jupo aji di mano2 ambik

  18. #30

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kajang
    Posts
    407

    Re: Jualan T-Shirt digitaliRis Malaysia Edisi Terhad

    abam aji saya dah bank in duit beserta email skali...hope sebelum new year dpt baju...yeehaw!!
    Biarlah sedikit asalkan ianya berterusan..daripada banyak tetapi sementara

  19. The Following User Like This Post:

    aji

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •