Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66

Thread: TABUNG BERSAMAMU FMDC | Dayang Misah

  1. #16

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    korang yang mana buat wedding lagi best ni
    promotkan je dalam iklan pakej korang

    Wedding: Full Package RM2,000.00*
    *RM1 akan didermakan ke dalam Tabung Bersamamu FMDC
    ttthehe

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  2. #17

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    2,911
    Done... moga ramai yg menderma lagik yerk...
    {}{}{}{}{}{} If it's worth doing, it's worth doing right {}{}{}{}{}{}

    Flickr - http://www.flickr.com/photos/dinictis
    Submit Photos to Shutterstock and make $$$! - http://submit.shutterstock.com/?ref=6109

  3. #18

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    berapa kutipan semalam ye?
    still rm170 ke dah bertambah rm180?
    tambah rm10 pun alhamdulillah
    ttthehe

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  4. #19

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    kastard punya kakzain
    pokemon
    keypad lock :evil:

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  5. #20

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    Sorry for the late update... i'm bery2 bizi today..


    UPDATED... RM260

  6. #21

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    1,813
    Masih jauh dari target....

    Kalau sapa-sapa nak promote kat tempat keja pun boleh...benda baik tak de salahnya...
    Dari kita hantar email gambar tak senonoh baik hantar email mohon bantuan macam nih!

    Mari-mari membantu mereka yg serba kekurangan!

  7. #22

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Republick Of Besut
    Posts
    2,378
    entah la.... kalau pasal derma memang camnie. RM SINGGIT pun susah. Lens ribu leh beli. Melancong oversea leh pergi. Hahahhaa....

  8. #23

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    Quote Originally Posted by shamabd
    entah la.... kalau pasal derma memang camnie. RM SINGGIT pun susah. Lens ribu leh beli. Melancong oversea leh pergi. Hahahhaa....
    nasib baik ese tak terasa...muaahaha..sbb takdo lens mahal2..sbb tak penah gi melancong obersea...muahahahaa..

    takpo.... slow2..sikit2 lamo2 jadi bukit...lepas bukit dia gunung...
    ( bukan gunung berkembar tau Sham...muahahahaahahha )

  9. #24

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608
    pelan2..

    gaji tak masuk lagi tu..

  10. #25

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    Quote Originally Posted by Mazrul
    Masih jauh dari target....

    Kalau sapa-sapa nak promote kat tempat keja pun boleh...benda baik tak de salahnya...
    Dari kita hantar email gambar tak senonoh baik hantar email mohon bantuan macam nih!

    Mari-mari membantu mereka yg serba kekurangan!
    bagus idea ni mazrul
    thanks

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  11. #26

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Republick Of Besut
    Posts
    2,378
    BUMP FOR TODAY

    MARI MARI MARI MARI DELEMA MALI MALI

  12. #27

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    UPDATED FOR TODAY..


    RM270

  13. #28

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    dari staf ofis aji rm110
    jap lagi transfer ye
    kalau tak transfer duit tu nanti aku joli plak
    wakaka

    terima kasih kat diorang yang nak menyumbang
    dalam tabung ni

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  14. #29

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425
    pada sesapa yang rasa payah nak online transfer tu.. pakat2 la weh.. sorang masukkan je..pastu bayar kat dia (samada bayar dulu atau bayar kendian).

    sambil TT tu bleh gaks...

    kalau pakai duit dividen Maybank bleh tak? ke kira duit 'tak bersih' tu?

    Moga dengan sumbangan gini dapat jauhkan diri kita jadi anak yang camtu dan ibu bapak yang gitu..

    Anda lembut hati kan?
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  15. #30

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    hati saya lembut bro man.. mudah benar nangis tgk keadaan camnih..nak bantu sorang2, kita tak mampu sangat...sikit2 kumpul ramai2 gini la cara kita bantu... at least kita dalam golongan senang lagi.. mana tahu kan suatu hari kita jatuh dalam golongan susah...mudahan ada yang membantu..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •