Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 66

Thread: TABUNG BERSAMAMU FMDC | Dayang Misah

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474

    TABUNG BERSAMAMU FMDC | Dayang Misah

    Bismillahirrahmanirrahim...

    Assalamualaikum w.b.t..

    Berhubung cadangan awal dari Rafi di >SINI< , pihak atasan dan semua warga FMDC menyambut baik dan seterusnya menyerahkan amanah kepada pihak FMJC untuk menguruskan tabung tersebut. Dan dengan ini pihak FMJC bersetuju untuk menyanjung amanah yang diberi dan akan menguruskannya.

    Oleh itu, sebarang sumbangan ke Tabung Dayang Misah boleh di hulurkan terus ke account berikut :



    JANGKA MASA SUMBANGAN : 03 NOV 06 - 15 DIS 06

    TARIKH PENYERAHAN : 17 DEC 06
    ----------------------------------------------------------------------------------

    TABUNG DAYANG MISAH - FMDC

    Bank : Maybank
    Account No : 1640 5232 4682
    Name : Noor Aziani binti Muhamud ( Bendahari FMJC - Yanicd )



    'Sekiranya ingin' hantarkan bukti or pemberitahuan tentang sumbangan anda, boleh PM or berhubung terus melalui :

    1. AyAres
    H/P : 012-734 2474
    Email : imayus(AT)yahoo.com

    2. Yanicd
    H/P : 012-630 2654
    Email : spanic_cd(AT)yahoo.com

    SERTAKAN : - ( rasanya tak perlu kot. )
    Nama / Nick :
    Jumlah Sumbangan :
    Tarikh & Masa :
    Jika perlu : No Transaction or scan of slip ( rasanya tak perlu kot. )
    ------------------------------------------------------------------------------------




    Sebarang sumbangan samada diberitahu atau tidak akan di update dari semasa ke semasa dengan melihat baki terkini akaun Tabung Dayang Misah yang mana telah di kosongkan terlebih dahulu oleh bendahari.


    JUMLAH SUMBANGAN YANG DI SAMPAIKAN - 17 Dis 06, 6.30pm : RM780.00


    " HULURKAN TANGAN MU "

  2. #2
    nah amek tangan neh...nah...amek ar.....dapat tak?
    =pelan-pelan kayuh=

  3. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    ese gigit karang tangan ekau baru ekau tau...muahahaha...

  4. #4
    akekekekeke........lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiii
    =pelan-pelan kayuh=

  5. #5
    baru tahu...

    i'allah...apa2..aku YM both of u..

    thanks

  6. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    ingat nanti masa open house rumah kak jie & didiz
    korang boleh derma masa situ
    cepat sket eek

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  7. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    somewhere...in ur dreams
    Posts
    4,288
    mmg nak buat tur Aji...cuma nak cari bekas aje nie.....
    "Our lives improve only when we take chances and the first and most difficult risk we can take is to be honest with ourselves." - Walter Anderson



    http://lianaadra.fotopages.com
    http://anna1404.fotopages.com
    http://www.jieadra.com/gallery

  8. #8

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    Quote Originally Posted by jie171
    mmg nak buat tur Aji...cuma nak cari bekas aje nie.....
    kak jie...sediakan tempayan labu...kasik penuh satu tempayan..hehehee...

  9. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    UPDATED.!! :roll: :roll:

  10. #10

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    1,813
    Slow aje tabung nih...

    Ade sape-sape lagi berhajat nak sedekah duit raya?
    Tabung ini masih dibuka utk sumbangan anda!

    Ini mungkin masa orang lain, masa kita kita tak tahu...
    Bantu seiklas yg boleh, kerana keiklasan itu tinggi martabatnya.
    Harap region utara, tengah dan timur dapat promote tabung nih!

    "Berat mata memandang...berat lagi bahu yg memikul"

  11. #11

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    ada sebahagian yang dikutip kat rumah kak jie semalam
    nanti aji transferkan eh

    yang mana lum bagi lagi tu
    boleh la guna maybank2u direct terus ke akaun yanicd

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  12. #12

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    1,813
    Terima kasih kepada yang telah menderma...
    Aji..TQ for the update!

    Ade sape-sape lagi...

  13. #13

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608
    lepas exam aku bagi sumbangan sikit....

    sempat lagi kan

  14. #14

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    bleh jer CG...masih sempat...buka hingga 15 Dis iaitu kita akan bagi pada Dayang Misah sekitar 20 Dis...



    UPDATED!!

  15. #15

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Republick Of Besut
    Posts
    2,378
    Derma la sikit.. Kalau 100 orang RM10 sorang.. kan dah dapat RM1000.00. Kan kan kan kan...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •