Results 1 to 9 of 9

Thread: FOTO | TT & Outing Tanglin | 8 Jan 2011

  1. #1

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Thumbs up FOTO | TT & Outing Tanglin | 8 Jan 2011

    Salam Sejahtera ....

    Alhamdulillah sempat gak join TT Tanglin pagi tadi walaupun sekejap. Mekasih pada semua yang hadir, syabas pada kawan2 baru yang juga menghadirkan diri pagi tadi. Tak lupa juga jutaan terima kasih pada abam Kamarul Akhir yang sudi meluangkan masa & berkongsi pengalaman dalam dunia fotografi press dengan warga FMDC.

    So kita tengok gambar2 yang ada kat sini lah pada semua yang shut. Teman ada versi makan nasik lemak & sessi talk oleh abam Kamarul jek, yang selebihnya tunggu dari kamera lain pulops.

    Grup Photo Versi Pagi dulu lah ....





    Versi happening wajib ada ... cehehhee


  2. #2

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kajang
    Posts
    407

    Re: FOTO | TT & Outing Tanglin | 8 Jan 2011

    Thanks abam mozakim...rasa mcm kat Ireland pulops, kekekeke
    Biarlah sedikit asalkan ianya berterusan..daripada banyak tetapi sementara

  3. #3

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: FOTO | TT & Outing Tanglin | 8 Jan 2011

    Kali nims teman boh saiz lebar 800pixels teros... kalau tak nampak gak tatau la nak cakap per ... tapi 72dpi jek, takde la sehlow sangat nak loading

    Mula dengan sessi "pemanas" perots dulu... cehehehhe

    Ni clan KENONG ... boikotttttt....








    Aperla yang Pn.Salina kiter beria bebenor dok ngomel tows.. sampai muncong2 abishh.. cehehehhe

  4. #4

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: FOTO | TT & Outing Tanglin | 8 Jan 2011

    Ooooo... patotla, tengah gossiping dengan hanty rupernyerr...








    Paling kiri tu pelayan nasik lemak tanglin paling berkarisma...


    Famili FMDC termuda yang hadir pagi tadik... steadylahhhhh


  5. #5

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: FOTO | TT & Outing Tanglin | 8 Jan 2011



    Abam badang sedang memperkenalkan abam Kamarul


    Subuh tadi abam Askme jadi imam kat masjid negara tu haaa


    Zul Junior


    Kusyuk tows...


  6. #6

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: FOTO | TT & Outing Tanglin | 8 Jan 2011

    nyampah arr... time org keje, korang autimm... boikot arrr... wakakak

  7. #7

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: FOTO | TT & Outing Tanglin | 8 Jan 2011

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    nyampah arr... time org keje, korang autimm... boikot arrr... wakakak
    wakakakka.... len kali boikot ja keje tows...

  8. #8

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: FOTO | TT & Outing Tanglin | 8 Jan 2011





    test gel ijau kat muka zaid... comey la gak... cam Shrek... wakekekkee


    Cekgu Besag tengah bagi speech....





  9. #9

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: FOTO | TT & Outing Tanglin | 8 Jan 2011





    Kusyuk makan.... belakon macam kusyuk dengar talk ja tows...


    Taiko Kg.Medan...tengah bagi tips kat abam Kamal cara2 kutip wang perlindungan cara berhemah...


    As tengah buat kira2 kutipan wang perlindungan yang dah dapat .... assistant tu der...


    As... cari setting tak jumpa2 lagi ker tows?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •