Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47

Thread: Gambar Model Seksi

  1. #16

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Klang
    Posts
    24

    Re: Gambar Model Seksi

    sokoooooong....melayu tak mudah lupa....hukum agama....

  2. #17

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Gambar Model Seksi

    letak la.. 18SX...

  3. #18

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Melaka Bandaraya Warisan Dunia
    Posts
    10

    Re: Gambar Model Seksi

    setuju sangat...... jangan belakangkan agama kita nie....

  4. #19

    Join Date
    May 2010
    Location
    BDR TENGGARA
    Posts
    721

    Re: Gambar Model Seksi

    kalau post model tuan tanah kenalah letak rating...yg lain terpulanglah, banyak cerita nnti kata anti klimaks..

  5. #20

    Re: Gambar Model Seksi

    just letak [18]- *tajuk*
    membaca dari 2008 di fdmc, last last lupa password.huhu

  6. #21

    Re: Gambar Model Seksi

    Quote Originally Posted by abuamani View Post
    Saya sokong 200% pandangan dlm tread nie... Orang lain pun berkarya juga... tapi ikut aliran yg sesuai dgn Agama kita... jgn semua nk tiru cara BARAT... Cube tgk nie http://www.digitalmukmin.com/index.php?x=about bdakwah smbl berkarya... Islam itu Indah... Peace!
    erm.setuju tu tuan...

  7. #22

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Penang
    Posts
    288

    Re: Gambar Model Seksi

    vote this thread. talent yg saya shoot pun semuanya bertudung dan berketrampilan muslimah. jgn terlalu mensubjektifkan seni hingga matlamat menghalalkan cara.

  8. #23

    Re: Gambar Model Seksi

    Dan hendaklah ada di antara kamu satu puak yang menyeru (berdakwah) kepada kebajikan (mengembangkan Islam) dan menyuruh berbuat segala perkara yang baik, serta melarang daripada segala yang salah (buruk dan keji) dan mereka yang bersifat demikian ialah orang-orang yang berjaya.

    :: Ali Imran - 104 ::
    :: Setulus kasih aku sampaikan kerlipan shutter dipertontonkan.. ::

  9. #24

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kg kt Georgetown, duduk kt Melaka
    Posts
    205

    Re: Gambar Model Seksi

    Yup...sokong benor dgn thread ni...1 vote from me...

  10. #25

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Shah Alam, Malaysia, Malaysia
    Posts
    94

    Re: Gambar Model Seksi

    semua yg kita lihat didalam dunia ini ada 'SENI' nya. itulah kebesaran ALLAH. SYUKUR juga kita dapat melihatnya. cuma ... tepuk dada tanya selera. sebab tu Allah sediakan neraka dan syurga dan Allah benarkan kita melihat semua mende dengan mata kita sendiri. Saya join FMDC ni sebab saya rasa disini ada kelainan berbanding dengan forum2 yang lain ... jadi, rasanya kita tak perlu mengikut mat jenin panjat pokok kelapa dan terjun kebawah ...

    my 2cents

  11. The Following User Like This Post:


  12. #26

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Seri Kembangan, Malaysia
    Posts
    41

    Re: Gambar Model Seksi

    Sama samalah kita renungkan ~

  13. #27

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Muadzam Shah, Pahang
    Posts
    93

    Re: Gambar Model Seksi

    setuju sgt2 dgn % yang paling maksimum!!!

  14. #28

    Re: Gambar Model Seksi

    alhamdulillah...teringat smlm baca komen2 org yg memperlekehkan peringatan yg mmbina camni..smpi sggup mempermain2kn..haih..

  15. #29

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    173

    Re: Gambar Model Seksi

    angkat dua2 tangan vote..hehe..
    kat sini pun ada perbincangan pasal topik yang lebih kurang sama ..macam2 pendapat ada.Harap2 kita dapat petunjuk dan hidayah dariNYA..
    http://syahirul.com/status-rezeki-me...k-tutup-aurat/

  16. #30

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Georgetown
    Posts
    215

    Re: Gambar Model Seksi

    model seksi...ada org cakap amik gmbr model seksi nih ada seni tersendiri....mcm mana klu terkena pada family...anak, bini yg jadi model seksi utk org lain..huhuhuh...pikrlah sendiri yer...Sebelah kaki ke syurga..sebelah lagi kaki ke neraka...
    ---------------->nikon<-----------------segalanya pasti.........

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •