Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: Phottix Atlas / Phottix Strato

  1. #16

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Teluk Intan
    Posts
    146

    Re: Phottix Atlas / Phottix Strato

    Quote Originally Posted by funtut View Post
    mcm tu blh la mai
    kta pekana nasi kandaq
    lepaih tu baru tersandaq
    ehehehehh
    hahaa. buleh.. nnt2 kalau ada trip p BM boleh la p kot.. teringin gak nak naik ketapi bukit bendera tu...

  2. #17

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    A, A
    Posts
    148

    Re: Phottix Atlas / Phottix Strato

    nak pi naik keretapi tu ok. tp advisable belah pg. sbb skrg ni my friend yg ada tlg atok dia kat atas tu bgtau mmg everyweek keretapi tu ada problem. kalau dtg belah pagi tu even delay pn x ganggu sgt program-2 lain kalau ada.heheheeh

  3. #18

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Phottix Atlas / Phottix Strato

    oitt.. OT pulap!

  4. #19

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    A, A
    Posts
    148

    Re: Phottix Atlas / Phottix Strato

    sori boss.....
    jgn marah yek!

  5. #20

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Teluk Intan
    Posts
    146

    Re: Phottix Atlas / Phottix Strato

    aiyak! x sengaja tuan!.. ampunnnnnnn

  6. #21

    Re: Phottix Atlas / Phottix Strato

    salam, antara strato & aster mane lagi bagus? dalam proses nk beli sebijik nie

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •