Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24

Thread: Kursus Fotografi Oleh Pensyarah UiTM

  1. #16

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kg kt Georgetown, duduk kt Melaka
    Posts
    205

    Re: Kursus Fotografi Oleh Pensyarah UiTM

    To Mr Shady78...sorry bro..bukan nk menyakitkan hati sesiapa...cuma nk menjelaskan apa yg dinyatakan...

  2. #17

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Kursus Fotografi Oleh Pensyarah UiTM

    maaf sekadar ingin tahu, dah dapat kelulusan admin ke buka thread ini?Jika belum eloklah hubungi Dome atau Aji.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #18

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kg kt Georgetown, duduk kt Melaka
    Posts
    205

    Re: Kursus Fotografi Oleh Pensyarah UiTM

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    maaf sekadar ingin tahu, dah dapat kelulusan admin ke buka thread ini?Jika belum eloklah hubungi Dome atau Aji.
    Admin telah dihubungi..Terima Kasih kerana mengingatkan hamba yg tidak tahu ni...

    ----------------------------------

    Bagi Ahli fotomedia yg bertanya, adalah dipohon agar menyatakan nickname dlm fotomedia agar memudahkan pihak penganjur memberikan diskaun. Terima Kasih.

  4. #19

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: Kursus Fotografi Oleh Pensyarah UiTM

    harga ni kira murah la...
    kalau harga 150 dpt mcm ni, itu kira amal jariah tu.... hehe
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  5. The Following User Like This Post:


  6. #20

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kg kt Georgetown, duduk kt Melaka
    Posts
    205

    Re: Kursus Fotografi Oleh Pensyarah UiTM

    Quote Originally Posted by akuss15 View Post
    harga ni kira murah la...
    kalau harga 150 dpt mcm ni, itu kira amal jariah tu.... hehe
    Yup..mmg murah pun kursus fotografi lengkap dengan harga ni..

  7. #21

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Ampang Jaya/johor bahru
    Posts
    403

    Re: Kursus Fotografi Oleh Pensyarah UiTM

    dah murah dah ni... 2hari plak tu, dgn penyampaian dari A-Z cume brgantung kat pahaman idividu jer...

  8. The Following User Like This Post:


  9. #22

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kg kt Georgetown, duduk kt Melaka
    Posts
    205

    Re: Kursus Fotografi Oleh Pensyarah UiTM

    Salam semua...pihak penganjur memaklumkan kursus ini akan dinaik taraf dan dimasukkan pembelajaran fotografi advance. Ini adalah kerana pihak penganjur mendapati terdapat byk permintaan supaya kursus ini dinaik taraf. sehubungan dengan itu, kursus ini dengan rasminya dinaik taraf kepada kursus asas dan lanjutan. Content kursus kekal dengan sedikit penambahan subjek advance (akan diberitahu kelak). Walau bagaimanapun, harga kursus masih dikekalkan. Begitulah adanya..

  10. #23

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kg kt Georgetown, duduk kt Melaka
    Posts
    205

    Thumbs up Re: Kursus Fotografi Oleh Pensyarah UiTM

    Pihak Penganjur memaklumkan bahawa kursus ini dijalankan dengan kerjasama KBS...so berkemungkinan besar, sijil akan dikeluarkan oleh KBS....so apa tunggu lg...tmpt Ada lagi kosong...mohle kita...
    Last edited by kleo28; 8th April 2011 at 05:39 PM.

  11. #24

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    kg kt Georgetown, duduk kt Melaka
    Posts
    205

    Re: Kursus Fotografi Oleh Pensyarah UiTM

    Kebanyakkan org melakukan kesilapan dgn mengikuti kursus yg tidak sesuai dgn keperluan mereka. Ribuan ringgit dihabiskan namun ianya tidak memberikan impak yg signifikan dalam melonjakkan tahap kerjaya mereka. Jgn jadikan diri anda sebahagian dari golongan ini. Daftarlah sekarang dan ikutilah kursus yg berbaloi ini.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •