Results 1 to 13 of 13

Thread: Buletin FMDC - 28 feb 2011

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Exclamation Buletin FMDC - 28 feb 2011

    Alhamdulillah, sistem forum FMDC telah selamat di kemaskini, Tidak ada perubahan ketara dari segi fizikal kerana kemaskini ini lebih tertumpu kepada sistem kecuali penambahan fungsi pendaftaran secara automatik ahli baru secara lansung melalui akaun facebook dan ahli-ahli lama juga boleh merangkai akaun facebook masing-masing dengan menekan butang :




    Bagi mereka yang nak merangkai akaun facebook,twitter,youtube & tumblr di profile bar boleh masuk ke menu Settings - edit profile dan isi ruangan yang di sediakan. Pastikan link bermula dengan http://


    apa-apa masalah berbangkit sila post di topik ini dan akan di ambil tindakan susulan dengan kadar segera.


    Kami merasa bangga berforum bersama-sama anda.


    Terima Kasih
    Last edited by dome; 28th February 2011 at 01:40 PM.


  2. #2

    Re: Buletin FMDC - 28 feb 2011

    Terima kasih untuk updates tersebut...

    Dome, yang butang tanda seruan tu apa pulak?
    :: Setulus kasih aku sampaikan kerlipan shutter dipertontonkan.. ::

  3. #3

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Buletin FMDC - 28 feb 2011

    untuk buat report berkenaan post tertentu pada admin ghasernye tu abam nazri

  4. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Buletin FMDC - 28 feb 2011

    ya betyl tu mozakim. letak cursor mouse atas butang akan keluar text nama atau funtion butang tu

  5. #5

    Re: Buletin FMDC - 28 feb 2011

    Ooo... Sepatutnya ada function tu. Maaflah, saya tak pakai mouse. Surf pakai handphone aje ni, nak kepastian sahaja..
    :: Setulus kasih aku sampaikan kerlipan shutter dipertontonkan.. ::

  6. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Buletin FMDC - 28 feb 2011

    wokeh.np. mlm nanti aku akan tambah light version utk mereka yg view dgn hp/smartphone

  7. The Following 3 Users Like This Post:


  8. #7

    Join Date
    May 2010
    Location
    KB/KL/KUANTAN
    Posts
    2,273

    Re: Buletin FMDC - 28 feb 2011

    makin dasyat....makin kemah keming...patotla rase cam pelik je masa on FMDC (lama x on9)...seperti da sesuatu yg segar
    time kaseh abam dome atas usaha2 murni nih...

  9. #8

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    asl kedah, study kL
    Posts
    28

    Re: Buletin FMDC - 28 feb 2011

    nak tany..kalau nk post smething pertanyaan ker, ape2 ker cmna?

  10. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Buletin FMDC - 28 feb 2011

    Quote Originally Posted by shuhaimi View Post
    nak tany..kalau nk post smething pertanyaan ker, ape2 ker cmna?
    http://www.fotomedia.com.my/forum/fa...b3_board_usage

  11. #10

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    19

    Re: Buletin FMDC - 28 feb 2011

    makin cemerlang, gemilang, terbilang

  12. #11

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Seri Kembangan, Malaysia
    Posts
    41

    Re: Buletin FMDC - 28 feb 2011

    Satau perbuahan yang baik... apa yang penting ahli yang aktif~

  13. #12

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Buletin FMDC - 28 feb 2011

    Quote Originally Posted by mnzphotography View Post
    Satau perbuahan yang baik... apa yang penting ahli yang aktif~
    nampak hak tukang post tu tak berapa nak aktif, mcm pelik jer plak aku.. ha ha ha

  14. #13

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Seri Kembangan, Malaysia
    Posts
    41

    Re: Buletin FMDC - 28 feb 2011

    Quote Originally Posted by dome View Post
    nampak hak tukang post tu tak berapa nak aktif, mcm pelik jer plak aku.. ha ha ha
    Haha... Sibuk sikit... kamera pun dah jarang pegang..
    Maksud saya kebanyakan ahli forum ni yg aktif.. sory2
    Saya buka forum nie pun sempat tengok komen & update jer..
    Last edited by mnzphotography; 6th March 2011 at 12:08 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •