Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: ging2 kk studio equipmnt

  1. #16

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Beaufort
    Posts
    92

    Re: ging2 kk studio equipmnt

    kedai di karamunsing tu mega avit pula tu nama dia tu kan...mcm balum byk brg juga tu sy tengok

  2. #17

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sabah
    Posts
    113

    Re: ging2 kk studio equipmnt

    Quote Originally Posted by meor03 View Post
    kedai baru mimang la.... bagi masa sikit...
    yup...kena bg masa ngn diorg,bru nak buka kan...
    There are no rules for good photographs, there are only good photographs.

  3. #18

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Kota Kinabalu, Malaysia
    Posts
    52

    Re: ging2 kk studio equipmnt

    Quote Originally Posted by skarebels360 View Post
    kedai di karamunsing tu mega avit pula tu nama dia tu kan...mcm balum byk brg juga tu sy tengok
    Harga di kaw2..he3 jauh beza dri hrg di photomart & photosaga..
    photog kampung2 saja..

  4. #19

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sabah
    Posts
    113

    Re: ging2 kk studio equipmnt

    Mari2!!!Kita pigi tengok Cabaran Orang Kuat Sabah 2011 pada 26-27 Mac 2011 bertempat d Star City Asia City(10.00 am)
    There are no rules for good photographs, there are only good photographs.

  5. #20

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Kota Kinabalu, Malaysia
    Posts
    52

    Re: ging2 kk studio equipmnt

    Quote Originally Posted by ryder dean View Post
    Mari2!!!Kita pigi tengok Cabaran Orang Kuat Sabah 2011 pada 26-27 Mac 2011 bertempat d Star City Asia City(10.00 am)
    Dataran deasoka pun mcm ada event juga esok tu..
    photog kampung2 saja..

  6. #21

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sabah
    Posts
    113

    Re: ging2 kk studio equipmnt

    Quote Originally Posted by junraz View Post
    Dataran deasoka pun mcm ada event juga esok tu..
    ada apa acara bro d sana?
    There are no rules for good photographs, there are only good photographs.

  7. #22

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Kota Kinabalu, Malaysia
    Posts
    52

    Re: ging2 kk studio equipmnt

    Quote Originally Posted by ryder dean View Post
    ada apa acara bro d sana?
    PUSAT SENI SETEMPAT 2011
    1.Pencarian Satu Suara (nyanyian)
    2.Performance Show Steps(tarian)
    2.Puisi Satu Seirama(Puisi)

    * pembetulan acara 27/03/2011 pulak..he3
    photog kampung2 saja..

  8. #23

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sabah
    Posts
    113

    Re: ging2 kk studio equipmnt

    Quote Originally Posted by junraz View Post
    PUSAT SENI SETEMPAT 2011
    1.Pencarian Satu Suara (nyanyian)
    2.Performance Show Steps(tarian)
    2.Puisi Satu Seirama(Puisi)

    * pembetulan acara 27/03/2011 pulak..he3
    owh..cambest ja tu..thanx 4 info bro
    There are no rules for good photographs, there are only good photographs.

  9. #24

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Kota Kinabalu
    Posts
    12

    Re: ging2 kk studio equipmnt

    sy mau tnya lagi kmu nie urg2 kk....mna mau buat camera jenis lama...ada kdai buat camera slain d invstline...slr guna pilim pnya.....

    kerosakan dia shuter button tiak dpt n yg utuk roll tu filem tiak dpt fungsi dgn baik....
    Yashica Fx-7
    Last edited by masterofpuppet; 27th March 2011 at 09:24 PM. Reason: lupa ayat

  10. #25

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Kota Kinabalu, Malaysia
    Posts
    52

    Re: ging2 kk studio equipmnt

    Quote Originally Posted by masterofpuppet View Post
    sy mau tnya lagi kmu nie urg2 kk....mna mau buat camera jenis lama...ada kdai buat camera slain d invstline...slr guna pilim pnya.....

    kerosakan dia shuter button tiak dpt n yg utuk roll tu filem tiak dpt fungsi dgn baik....
    Yashica Fx-7
    Setahu sy mcm di sna sja tu boss..
    photog kampung2 saja..

  11. #26

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5

    Re: ging2 kk studio equipmnt

    pertama kali dengar lagu ni, tak berapa suka, tapi lepas dengar bberapa kali, aku nyanyi pulak.. amboi.. mai dengar sekali!
    http://www.youtube.com/watch?v=MAifbtga8G0

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •