Results 1 to 11 of 11

Thread: build&wander

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    116

    build&wander

    assalamu alaikum,

    collection yg tak seberapa utk dikongsi.
    c+c dialu alukan


    basel,swiss


    knightsbridge, london


    kuala lumpur, malaysia

    terima kasih

  2. #2

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    pasir berdengung jb
    Posts
    1,004

    Re: build&wander

    rare collection ni...ni pkai filem ke en.river??

  3. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    116

    Re: build&wander

    terima kasih andy nikon,
    tak, saya pakai dslr, only minimal ps + add noise/grain shj.

  4. #4

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Kulai/Cheras
    Posts
    135

    Re: build&wander

    2nd pic nice!
    nmpk mcm gmbr tu d shoot pd taun 60an

  5. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    116

    Re: build&wander

    thanks kerjagilasimoll (nama gila rare ni)
    sbnrnya gambar tu di amik pd tahun 2008

  6. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    116

    Re: build&wander

    Bahagian II


    swan river, wa

    ipoh, perak

  7. #7

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dimana kaki ku berpijak...
    Posts
    1,233

    Re: build&wander

    nice B&W..... aku suke.. tapi ade gamba2 ni nampak macam senget skit... ke mate aku yg senget...?? theheheheh..
    BLOG
    BBM 21E47ECD

  8. #8

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Ampang Jaya/johor bahru
    Posts
    403

    Re: build&wander

    swan river tu baek bro... klo dpt view full screen best...

  9. #9

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Ipoh, Perak, Malaysia
    Posts
    87

    Re: build&wander

    back to 60's

  10. #10

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    116

    Re: build&wander

    terima kasih lemanlennon. mmg nak dpt feel mcm tu.

    rizal mohd, terima kasih atas teguran, tp maybe boleh share utk photo mana yg senget.
    semua gambar diatas (kecuali gambar #1 basel) diambil secara perspective, jadi kalau lihat bangunan sahaja mmg akan nampak d perspective effect. utk shots spt. ini cuba tgk horizontal line utk menentukan samada gambar itu senget atau tidak.

    rizal28-nnti akan saya usahakan. terima kasih sekali lagi.

    terima kasih sekali lagi.

  11. #11

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    116

    Re: build&wander



    rizal28, as requested

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •