Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47

Thread: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

  1. #16

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    sg petani kedah
    Posts
    4

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    mcm ni pn da......kesian pd sape yg traniaya........mudah2an si penipu 2 bertobat le......smpai ble nk mnipu n mkn duit haram ni............

  2. #17

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    B.B. Bangi
    Posts
    180

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    Ade je cara nak dapat duit cepat...halal ke haram tu tolak tepi, apa nak jadi...

  3. #18

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    10km to dead sea
    Posts
    3,655

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    terima kasih share !

  4. #19

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    Quote Originally Posted by shuttermax View Post
    yang ni kot..

    http://aziepesonabridal.blogspot.com...-boutique.html

    pn.Azie : 019-2499945/019-3934979 Email: aziepesonabridal@yahoo.com alamat:No:336,1st Floor JalanS2 B8,Up Town Avenue,70300 Seremban2,Negeri Sembilan.
    adoi. feeling nak cakap omputih, tapi terabur tunggang langgang.... adei....
    The shop publisher above 12 year,my shop provide catering,Spa,Bridal,rent car wedding
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  5. #20

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    subang jaya| sunway | shahalam | sungkai perak
    Posts
    1,377

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    terlepas di dunia. tp disana nti..?

    macam2 perangai skg ni... kpd yg terkena tuh, bersabarlah..

  6. #21

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    hmm..macam2...amat simpati kpd semua yg terkena..tetapi kita disini tak perlulah guna kata2 kesat..bako bako tu oklah lagi..sebab itu petikan hantu maklimah..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  7. #22

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    rasa2 cam kenal butik nih..dekat tapak pasar malam ari sabtu kt seremban dua kan? klu slah maafla

  8. #23

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Putrajaya, Bangi
    Posts
    739

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    rasanye abam jemey bulih handle kes nih.. silakan yang arif~!!

    p/s: keje menipu ni memang cepat kaya.. tapi tak berkat~!!

  9. #24

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    Kenapa nak masuk blog dia, ada kuar mesej camni?

    "Content Warning

    The blog that you are about to view may contain content only suitable for adults. In general, Google does not review nor do we endorse the content of this or any blog. For more information about our content policies, please visit the Blogger Terms of Service"


    lain macaaaammmm jer....

  10. #25

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Putrajaya, Bangi
    Posts
    739

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    Quote Originally Posted by shuttermania View Post
    Kenapa nak masuk blog dia, ada kuar mesej camni?

    "Content Warning

    The blog that you are about to view may contain content only suitable for adults. In general, Google does not review nor do we endorse the content of this or any blog. For more information about our content policies, please visit the Blogger Terms of Service"


    lain macaaaammmm jer....
    baru le saspen sikit.. ekekeke...

  11. #26

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    dok berkat ni....

  12. #27

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kemaman, Terengganu, Malaysia, Malaysia
    Posts
    11

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    Quote Originally Posted by amranot View Post
    wife aku pun da terkena dengan c minah nie..kalau nak tau la..c minah nie asalnya dari melaka...husbandnya bekas banduan....ibubapanya dgr cter dari wife aku telah buang c minah ( x ngaku anak lagi ) disebabkan perangai buruk n busuk dia tu...hinggakan bapanya suruh buat laporan polis je...jika dia menipu...perkara nie berlaku pada wife aku tahun lepas ( beli barang make up )...disebabkan kami nie malas nak panjang cter...maka biarkan la...jadi berhati2 sebab zaman@akhir zaman nie mcm2 perilaku yang boleh dibuat oleh manusia nie...semoga dia insaf dgn perbuatannya...

    errr...banduan ke hubby dia...waakakakaka hari tu dia ckp kat wife aku hubby dia inspektor polis kat bukit aman... Isk isk isk...memang penipu haprak dia ni...

  13. #28

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Tmn. Equine, Puchong,Putrajaya
    Posts
    153

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    Quote Originally Posted by akuss15 View Post
    adoi. feeling nak cakap omputih, tapi terabur tunggang langgang.... adei....
    waakkakakaa..tuh laa...nk tergelak pon ader...aku yg x pandai omputih nih pon tau ayat nih tunggang langgang..kekeke

  14. #29

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Tmn. Equine, Puchong,Putrajaya
    Posts
    153

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    Quote Originally Posted by nikaziznm View Post
    errr...banduan ke hubby dia...waakakakaka hari tu dia ckp kat wife aku hubby dia inspektor polis kat bukit aman... Isk isk isk...memang penipu haprak dia ni...
    yelaa...dh dasar penipu..mcm tuh laaaa...

  15. #30

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    shah alam
    Posts
    33

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    hahahah... macam2 cara org nak menipu nie....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •