Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47

Thread: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

  1. #31

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    25

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    Allah itu maha adil...ari ni dia buat kat org...harap2 dia dah bersedia utk balasan yg akan dtg...

  2. #32

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    29

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    uewww..memalukan saje..nk bisnes buat la bebetul...kang kene bako kang..hehehhe
    Picture can describe a thousand words!

  3. #33

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    salam..
    sy mmg tgh cari mk andam n butik..bile tnmpk post nih, sgt2 la mngejutkn sbb kt fb skrg mmg asik azie pesona je yg byk post + promote utk pakej2 die..tp nk tnye btol ke x, rase2 mmg da sah sbb ade kt fb pn topic discussion ade jgk menda nih..takutnye..nsb baik x g lg butik die....nsb baik la...tqvm guyz..

  4. #34

    Join Date
    May 2011
    Posts
    1

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    salam, saya nk tanya, butik azie pesona nie betul2 ujud ke... atau cmner dia leh meniaga tipu orang nie?

  5. #35

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    seremban
    Posts
    90

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    Quote Originally Posted by azmizi View Post
    rasa2 cam kenal butik nih..dekat tapak pasar malam ari sabtu kt seremban dua kan? klu slah maafla
    area umah den nie..xpe nanti nak poie usya2 la..haha
    newbiss dari Seremban

  6. #36

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    Quote Originally Posted by LanToi View Post
    area umah den nie..xpe nanti nak poie usya2 la..haha
    ekau postlah gambao kodai dio kek sini...ehehe... (belajar loghat nogori...saya berdiri untuk di perbetulkan)

  7. #37

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    penang
    Posts
    410

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    kes2 macam ni selalunya orang kita dok harap kat polis...bukan tak boleh tapi kalau nak ada tindakan laporkan saja kat tribunal pengguna...dari tribunal pengguna diorang akan panggil untuk settle kes ni kat court tribunal tu sendiri.....dua2 pihak ada peluang untuk bercakap, kalau boleh dapat mangsa2 yang lain lagi bagus meaning that dalam satu sesi hearing tu ada lebih dari satu kes yang menunjukkan butik ni betul2 menipu.

    kalau kes2 heavy ni selalunya akan ada masuk paper sebab masa perbicaraan tribunal court ni akan ada ramai press yang buat liputan...

    sekadar berkongsi...

  8. The Following User Like This Post:


  9. #38

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Melaka
    Posts
    118

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    macam2 kes tipu.... adoiii....
    การ ปฏิบัติ ทำให้ สมบูรณ์
    (practice makes perfect)

  10. #39

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Muadzam Shah, Pahang
    Posts
    93

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    mmg jahanam manusia yg jenis penipu!

  11. #40

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    15

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    dah bayk kali saya kena tipu dgn butik pengantin..bg saya hampir smua butik mmg penipu..lain deal lain yang di caj..

  12. #41

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    Quote Originally Posted by deekun View Post
    dah bayk kali saya kena tipu dgn butik pengantin..bg saya hampir smua butik mmg penipu..lain deal lain yang di caj..
    sama la kita..
    dulu kena tipu dgn bridal indon..kat jb.. sabo jer la..

  13. #42

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Subang Jaya
    Posts
    65

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    pergh...mkn duit haram yg melampau mcm ni

  14. #43

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    kadang2 bridal nie guna duit tu buat rolling modal. depa bayar lambat pada kita untuk sediakan barang baru utk pengantin. itu yg sy faham la kot.
    depa amek semua duit pengantin, pastu bayar sket2 kat fotografer. dem..

  15. #44

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    MITC, Melaka
    Posts
    42

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    Saya cadangkan pergi ke Tribunal Tuntutan Pengguna di cawangan KPDNKK yang berdekatan..Dah banyak berlaku benda-benda macam ni..Benda ni pun berlaku pada saya. Saya dah buat payment 2k..tiba-tiba last minit dia cancel..pastu dia maki-maki hamun..duit x nak pulang balik..mungkin dia tersilap tipu orang sbb saya memang penguatkuasa KPDNKK..jadi saya bawak kes ni ke tribunal..last-last President putuskan supaya dia bayar balik duit yang dia dah tipu tu..kesimpulannya, mmg bridal ni slalu buat masalah..

  16. #45

    Re: HATI2 DENGAN BUTIK PENGANTIN AZIE PESONA SEREMBAN (PENIPU TAHAp GABAN)

    terbaiklah... perggghh.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •