Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Thread: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

  1. #16

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    atas bumi bawah langit - kulim ■ jitra
    Posts
    1,614

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    boleh je..saya sokong..area utara pon da ada geng2 bbm..yang ada dalam group nie..lipanz, nur pesona, azman, husin lampoyang, abg mod kita ( mozakim ), mtahir, sirmart, naza, sallehstudio, wan zai, dan aritznan..

  2. #17

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Perlis
    Posts
    1,394

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    ... kalau nak add saya (mana mana group pun ok ja), sudilah invite : 22ac3c13


    terima kasih.

  3. #18

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    sik..now at palembang,indonesia
    Posts
    65

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    salam..tumpang lalu....
    nk join!!bang nikonian,invite buley?268ec338...sy dok dekat sik ja..kot ada TT buleh join sama..
    to tuan tanah,congrate dh buka thread ni..salam~ =)
    ~hanya sekadar amature~

  4. #19

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    119

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    x ramai yg guna bb ek? ramai guna iphone la nie.. yer la.. korang kaya.. mwahahahha.. gurau je.

    x kisah le guna ape.. janji ade medium utk memudahkan kita berhubung. harap pihak admin and kita sama2 usahakan. errr.. kalau dah ade.. inform2 la

  5. #20

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    ramai guna iphone mungkin sebb tuk senang nk simpan n review gambar terus dari tgn..BBM mungkin ade tapi bagi saya ada kebaikkannya jugak..tapi takut nnti jadi slow forum ni nak2 lagi sejak ade FB pon otai2 dah jarang masuk sebb sana dah leh komen2 gambar..takut lama2 nnti orang lebih selesa guna BBM dari jenguk forum nih..

  6. The Following User Like This Post:


  7. #21

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  8. #22

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia



    My Blackberry Pin Barcode
    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  9. #23

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    klu sy pakai 3310 leh tak BBM?? miahhahahah

  10. #24

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    P11, Putrajaya
    Posts
    11

    Exclamation Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    peace,

    sy rs xperlu...sbb kt kn dh ada dlm pacebuk kn?...kita aktip je dlm pacebuk xpun dlm forum nie jew...then sape2 ada BB or playbook or iPhone or iPad or android fon n etc,leh jew go through pacebuk mlalui fon wifi msg2...aa kn sng 2? sbb bkn apa,tkt nan through mcm2 saluran nie,berterabur plak member2 kita, nk2 pula bg member2 kita yg xgn semakfon nie,apa perasaan diorg pulakn >>> just my 2 cent.

    iklan: dh ada no fon member2 fotomedia kita pun dh kira cukup.

    ~peace n out~

  11. #25

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    pasir berdengung jb
    Posts
    1,004

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    Quote Originally Posted by Rpeace photoart View Post
    peace,

    sy rs xperlu...sbb kt kn dh ada dlm pacebuk kn?...kita aktip je dlm pacebuk xpun dlm forum nie jew...then sape2 ada BB or playbook or iPhone or iPad or android fon n etc,leh jew go through pacebuk mlalui fon wifi msg2...aa kn sng 2? sbb bkn apa,tkt nan through mcm2 saluran nie,berterabur plak member2 kita, nk2 pula bg member2 kita yg xgn semakfon nie,apa perasaan diorg pulakn >>> just my 2 cent.

    iklan: dh ada no fon member2 fotomedia kita pun dh kira cukup.

    ~peace n out~
    sebelum ape2 berlaku / org lame2 / senior2 tegur..lebih baik jangan gune perkataan SMS..klo short form biase2 tu dorg boleh paham..dari tambah perkataan "je" kpd "jew" lg elok tambah huruf2 kat perkataan yg sepatutnya..

    just my 2 cent

  12. The Following User Like This Post:


  13. #26

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Subang Perdana
    Posts
    903

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    Quote Originally Posted by andy nikon View Post
    sebelum ape2 berlaku / org lame2 / senior2 tegur..lebih baik jangan gune perkataan SMS..klo short form biase2 tu dorg boleh paham..dari tambah perkataan "je" kpd "jew" lg elok tambah huruf2 kat perkataan yg sepatutnya..

    just my 2 cent
    kehkehkeh..tegeliat mata aku nak baca..

  14. #27

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    P11, Putrajaya
    Posts
    11

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    Quote Originally Posted by andy nikon View Post
    sebelum ape2 berlaku / org lame2 / senior2 tegur..lebih baik jangan gune perkataan SMS..klo short form biase2 tu dorg boleh paham..dari tambah perkataan "je" kpd "jew" lg elok tambah huruf2 kat perkataan yg sepatutnya..

    just my 2 cent
    harap maaf. bahasa kebangsaan akan dijagai dengan perhatian yang tinggi.

  15. #28

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    Quote Originally Posted by Rpeace photoart View Post
    harap maaf. bahasa kebangsaan akan dijagai dengan perhatian yang tinggi.
    bersama-sama menghargai...apapun di "jagai" tu mcm jowo sket lor..ahahah

  16. #29

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    P11, Putrajaya
    Posts
    11

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    Quote Originally Posted by miesterzenz View Post
    bersama-sama menghargai...apapun di "jagai" tu mcm jowo sket lor..ahahah
    rasanya hamba berdarah jawa kot. Hehe. Apa-apa pun, terima kasih member-member semua.

    ~Peace and out~

  17. #30

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877

    Re: Cadangan | official bbm group untuk fotomedia

    My Blackberry Message Barcode

    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •