Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

  1. #16

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    Kepada yang berminat untuk menyertai pameran di booth Fotomedia, sila hantarkan gambar yang telah di cetak dalam saiz 8X12 kepada auntie (untuk mendapatkan alamat sila PM auntie) Kepada yang akan serah tangan, auntie akan organise sesi tt, dimana yang berminat boleh serahkan foto pada auntie di sesi tersebut nanti (akan dimaklumkan bila-tentatively pada minggu depan 27/28 May 2011)
    tanglin esok la hanty

  2. #17

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    Dah cari satu terbaik dari hasil fotografi anda??apa lagi??printlah.....serah tgn pada auntie di Tanglin, jam 8.30 pagi pada 28 May, Sabtu ni....kita breakfast dan borak2 skali..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. The Following 3 Users Like This Post:


  4. #18

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    We will set up booth on 3/Jun and put up photos very early 6 or 7am on 4/Jun.
    Opening ceremony will be 10am by MB Selangor.
    siapa yang ada duk dekat atau jauh yang nak datang tolong tampal gambar pagi tu di jemput,
    lepas tu hanti akan belanja nasi lemak klang,

    di harap anda semua dapat menyumbang gambar-gambar untuk booth Fotomedia

  5. #19

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    BUMP..dah ada yg print gambo tak??jgn lupa Sabtu 28 May,pagi auntie berada di Tanglin jam 8.30 pagi insyaAllah..bawa foto2 yg diprint utk serah pada hanty ya..Hanty sibuk nak pindah ofis mungkin susah nak berkomunikasi di forum, boleh sms hanty di 016-6932414
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  6. The Following User Like This Post:


  7. #20

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    "Alam Fantasi"
    Posts
    813

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    Dah cari satu terbaik dari hasil fotografi anda??apa lagi??printlah.....serah tgn pada auntie di Tanglin, jam 8.30 pagi pada 28 May, Sabtu ni....kita breakfast dan borak2 skali..
    saya mesti pilih...... terbaikkkk!!!!!
    Merealisasikan Impian dan Idaman Anda Dengan 1001 Kenangan Terindah....

  8. #21

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    BUMP..masih ada yg tercari2 the best of the best ke??
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  9. #22

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    BUMP..masih ada yg tercari2 the best of the best ke??
    saya ada urusan keluarga yang kena uruskan plak pada hari meetup di tangling tu... masih ada can ke nak bagi gambo pada hanty? huhuu....

  10. #23

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    gambaq saya bughuk, segan la nak bagi. al-maklum ler, photoq cap ayam yg asik amik gambor ayam dan spesis sewaktu dengannya... wahhahah

  11. #24

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    gambaq saya bughuk, segan la nak bagi. al-maklum ler, photoq cap ayam yg asik amik gambor ayam dan spesis sewaktu dengannya... wahhahah
    sembang jer lebeyyy
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  12. #25

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    sesiapa ada gambar..JUmaat, 3 jun, jam 6 ptg.. boleh jumpa hanty di A&W PJ/KFC jln universiti.....call hanty 016-6932414...dan pagi 4 Jun..pagi2 kita bantu mana yg boleh...kita ke jambatan kota..meriahkan booth fotomedia..insyaAllah..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  13. #26

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    sesiapa ada gambar..JUmaat, 3 jun, jam 6 ptg.. boleh jumpa hanty di A&W PJ/KFC jln universiti.....call hanty 016-6932414...dan pagi 4 Jun..pagi2 kita bantu mana yg boleh...kita ke jambatan kota..meriahkan booth fotomedia..insyaAllah..
    cantek !!! ... nanti saya koling2 hanty ... print pakai printer cap ayam kat umah jek aaa ... harap2 cukup kriteria.. kalau tak layak pun takpolah, janji bagi...

  14. #27

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    sesiapa ada gambar..JUmaat, 3 jun, jam 6 ptg.. boleh jumpa hanty di A&W PJ/KFC jln universiti.....call hanty 016-6932414...dan pagi 4 Jun..pagi2 kita bantu mana yg boleh...kita ke jambatan kota..meriahkan booth fotomedia..insyaAllah..
    ok.deadline hanti dah bagi. siapa nak hantar sila hantar. tiada paksaan.
    gambar-gambar akan di tampal awal pagi 4 jun dan perlu di siapkan sebelum jam 9pagi kerana jam 10pagi majlis perasmian oleh MB selangor.

    Terima Kasih & Jumpa Di Sana

  15. The Following 2 Users Like This Post:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •