Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Exclamation Selangor Heritage Photo Carnival 2011



    Selangor Heritage Photo Carnival 2011
    (4-June @ Jambatan Kota, Klang)

    Maklumat lanjut layari :


    http://www.facebook.com/notes/advanc...24602454280616


    http://www.facebook.com/event.php?eid=203267109694966

  2. The Following 6 Users Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    huiuiiii
    ganaz
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  4. #3

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    2,911

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    Wah... menarik ni... thanks Dome
    {}{}{}{}{}{} If it's worth doing, it's worth doing right {}{}{}{}{}{}

    Flickr - http://www.flickr.com/photos/dinictis
    Submit Photos to Shutterstock and make $$$! - http://submit.shutterstock.com/?ref=6109

  5. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    Fotomedia akan mempunyai satu booth nanti di Selangor Photo Festival,
    Kami akan membuka peluang kepada mana-mana ahli untuk menghantar gambar bagi di pamerkan pada hari kejadian.
    maklumat lanjut akan di beritahu nanti.

    Terima kasih

  6. The Following User Like This Post:


  7. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    jadual acara :


  8. #6

    Join Date
    May 2008
    Location
    Aloq Setaq/Jitra <-> Klang/S.Alam
    Posts
    158

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    musti join...

  9. #7

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    jaY bEE
    Posts
    13

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    klo pegi ade pape bayaran tak????

  10. #8

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    Quote Originally Posted by kenit90 View Post
    klo pegi ade pape bayaran tak????
    tak ada......

  11. #9

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    lecehla..saya tak dpt pergi..

  12. #10

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    Bagi mereka yang berminat,
    boleh sediakan satu keping gambar yang anda rasa terbaik untuk di pamerkan di booth Fotomedia nanti,
    untuk memudahkan kerja-kerja,
    anda di kehendaki mencetak gambar dalam saiz 8x12 ,
    gambar akan di kumpul oleh hanti zain ,
    terhad kepada 30 orang ahli sahaja.

    Tarikh akhir penyerahan gambar adalah pada 1 Jun 2011,


    jadilah sebahagian daripada peserta dalam pameran photo terpanjang di Malaysia

    Terima Kasih

  13. The Following User Like This Post:


  14. #11

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Kemaman & Bandar Puteri, Puchong
    Posts
    1,469

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    Quote Originally Posted by dome View Post
    Bagi mereka yang berminat,
    boleh sediakan satu keping gambar yang anda rasa terbaik untuk di pamerkan di booth Fotomedia nanti,
    untuk memudahkan kerja-kerja,
    anda di kehendaki mencetak gambar dalam saiz 8x12 ,
    gambar akan di kumpul oleh hanti zain ,
    terhad kepada 30 orang ahli sahaja.

    Tarikh akhir penyerahan gambar adalah pada 1 Jun 2011,


    jadilah sebahagian daripada peserta dalam pameran photo terpanjang di Malaysia

    Terima Kasih
    cetak dulu ke atau hantar yang softcopy je dulu? sebab terhad kepada 30 orang je, jadi rasanya siapa 30 orang terawal yang hantar softcopy dulu, mereka kena cetak gambar tu. sekadar cadangan.
    Photography is not about the gears,it is about how you photograph.

  15. #12

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    nanti hanti zain akan update mcm mana , pink kat hanti zain pink la kata kami

  16. #13

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    hanty oo hanty..... meh updet lekas...

  17. #14

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    Quote Originally Posted by dome View Post
    Bagi mereka yang berminat,
    boleh sediakan satu keping gambar yang anda rasa terbaik untuk di pamerkan di booth Fotomedia nanti,
    untuk memudahkan kerja-kerja,
    anda di kehendaki mencetak gambar dalam saiz 8x12 ,
    gambar akan di kumpul oleh hanti zain ,
    terhad kepada 30 orang ahli sahaja.

    Tarikh akhir penyerahan gambar adalah pada 1 Jun 2011,


    jadilah sebahagian daripada peserta dalam pameran photo terpanjang di Malaysia

    Terima Kasih
    Kepada yang berminat untuk menyertai pameran di booth Fotomedia, sila hantarkan gambar yang telah di cetak dalam saiz 8X12 kepada auntie (untuk mendapatkan alamat sila PM auntie) Kepada yang akan serah tangan, auntie akan organise sesi tt, dimana yang berminat boleh serahkan foto pada auntie di sesi tersebut nanti (akan dimaklumkan bila-tentatively pada minggu depan 27/28 May 2011)
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  18. The Following 3 Users Like This Post:


  19. #15

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Selangor Heritage Photo Carnival 2011

    thanks for the hapdet hanty

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •