Results 1 to 10 of 10

Thread: Kejohanan Tinju MTD

  1. #1

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sungai Besi, KL
    Posts
    182

    Kejohanan Tinju MTD

    Last edited by amirazmi; 5th May 2011 at 01:10 PM.

  2. The Following User Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sungai Besi, KL
    Posts
    182

    Re: Kejohanan Tinju MTD

    Last edited by amirazmi; 5th May 2011 at 03:36 PM.

  4. #3

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sungai Besi, KL
    Posts
    182

    Re: Kejohanan Tinju MTD

    Last edited by amirazmi; 5th May 2011 at 01:12 PM.

  5. #4

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Kejohanan Tinju MTD

    god job tapi maner pic action? tumbuk2 muka.. ni semua pic event ni

  6. #5

    Re: Kejohanan Tinju MTD

    tgh upload lagi agaknyer tu...

    nampak best lak gambar2 dari lense tokina 11-16mm ni kan?

    tp nk beli lom mampu... aduii...

  7. #6

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sungai Besi, KL
    Posts
    182

    Re: Kejohanan Tinju MTD

    azmizi: salam, rasanya kalau gambar aksi kena rujuk pada 'sport photography'! saya cuma melaporkan dari MTD sahaja
    shuttermania: mmg kena masukkan dalam wishlist! mmg best lens nie. ini saja yang saya up, lebih lagi boleh tengok kat flickr saya

  8. #7

    Re: Kejohanan Tinju MTD

    hehe nak kena beli instalment jugak la lense ni nmpknyerrr

  9. #8

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sungai Besi, KL
    Posts
    182

    Re: Kejohanan Tinju MTD

    sebenarnya, saya baru beli lens ini tahun lepas. mmg sebelum tu geram tengok gambar orang lain guna wide lens! apa yang saya buat, selalu ambil gambar guna kit lens, tarik 18mm. Itulah kit lens boleh buka paling wide! dengan aperture 3.5! InsyaAllah, kalau ada niat, adalah jalannya!

  10. #9

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    kuantan-muadzam shah
    Posts
    264

    Re: Kejohanan Tinju MTD

    best2 gambar.. semenye luas mate memandang

  11. #10

    Join Date
    May 2010
    Location
    BDR TENGGARA
    Posts
    721

    Re: Kejohanan Tinju MTD

    best2..suka satu VIP tu time tinju boring je muka dia...time mkn,,,semangat tuh..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •