Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44

Thread: Fuji Finepix X100

  1. #31

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    295

    Re: Fuji Finepix X100

    Quote Originally Posted by aji View Post
    dome nak jual dah ni ustaz
    try la mintak dengan dia installment 18 bulan
    ttthehe

    jualan x100 kat sini http://www.fotomedia.com.my/forum/sh...ad.php?t=18928
    Hoho bab installment tu yg menarik tuabg dome..buleh ke?tkpun, ambik abg aji la jd gerento hahahaha
    faqir ilallah;
    mohd jaafarudin bin md ali

  2. #32

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    paka,terengganu
    Posts
    189

    Re: Fuji Finepix X100


  3. #33

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    La ni kat Aloq Setaq
    Posts
    1,612

    Re: Fuji Finepix X100

    tempek sket dari saya yg hampeh ni

    Monochrome mode



    Uploaded with ImageShack.us

  4. #34

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Moscow, russia
    Posts
    535

    Re: Fuji Finepix X100

    saya punya pun baru dapat......dah panjang janggut menunggu ketibaan sicomel ala ala klasik ni...dah tak larat pikul D700 dah...
    "photo dari mataku, dari mataku menceritakan yang lalu"

    Nikon D90 + kit lens + 85mm f /1.8D + SB900
    Sony a200 + kit lens + 75 - 300mm

  5. #35

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    La ni kat Aloq Setaq
    Posts
    1,612

    Re: Fuji Finepix X100

    kongsi lagi sekeping

    Monochrome mode


    Uploaded with ImageShack.us

  6. #36

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    10km to dead sea
    Posts
    3,655

    Re: Fuji Finepix X100

    adusss... geram gak rase ni memandangkan d7ratus yg berat ni.. ish ish ...

  7. #37

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Fuji Finepix X100

    nak ringan angkat Leica la abam Zilzals.. mueheheheeh

  8. #38

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    La ni kat Aloq Setaq
    Posts
    1,612

    Re: Fuji Finepix X100

    kongsi lagi
    cuba ngetest keupayaan macro..
    not bad sebenarnya

    Velvia Mode + Macro


    Uploaded with ImageShack.us

  9. #39

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    La ni kat Aloq Setaq
    Posts
    1,612

    Re: Fuji Finepix X100

    Kongsi lagi
    Standard mode


    Alor Setar - Padang Besar - Hatyai by Encik Capin, on Flickr

  10. The Following User Like This Post:


  11. #40

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    10km to dead sea
    Posts
    3,655

    Re: Fuji Finepix X100

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    nak ringan angkat Leica la abam Zilzals.. mueheheheeh
    haha.. agak keterlaluan di situ abam mangkor.. haha...

    tapi tgk V1 mcm best sbb leh masuk dgn nikkor lens (kene rembat adapter sekali)... hehe... ke guane...

  12. The Following User Like This Post:


  13. #41

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    La ni kat Aloq Setaq
    Posts
    1,612

    Re: Fuji Finepix X100

    kongsi lagi dan lagi
    (dah tak ingat setting, gambar bulan Januari)



    Uploaded with ImageShack.us

  14. #42

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Fuji Finepix X100

    Quote Originally Posted by zilzals View Post
    haha.. agak keterlaluan di situ abam mangkor.. haha...

    tapi tgk V1 mcm best sbb leh masuk dgn nikkor lens (kene rembat adapter sekali)... hehe... ke guane...
    highly recommended. period.. wahaha

  15. #43

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    La ni kat Aloq Setaq
    Posts
    1,612

    Re: Fuji Finepix X100

    Lokasi - Kopitiam Alor Setar
    Mode monochrome


    Coffee Time by Encik Capin, on Flickr

  16. #44

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    La ni kat Aloq Setaq
    Posts
    1,612

    Re: Fuji Finepix X100

    Menghidupkan kembali thread..
    kini dengan suffix 'S'

    Fuji X100s
    Lokasi - Chuping, Perlis


    An Evening Ride by Encik Capin, on Flickr

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •