Salam..

hari nie bermule le trip percutian 4 hari 3 malam ke cameron highland. kalau selama ini percutian aku and family ditemani oleh canon 50D aku... kali ni digicam panasonic lumix fh2 lak yang menemani. dslr aku tu dah dijual. hukhuk..

tujuan aku upload pic kat sini sebab nak share quality pics yang dihasilkan oleh digicam nie. meh sama2 kita share. kalau ade bro2 or sis2 lain yg nak share gak.. sile2..

Pic 1:


Pic 2:


Pic 3:


Pic 4:


Pic 5:


Pic 6:


maybe pic2 ni x de le cantik mana. tapi jika dilihat dari harga camera ni yg hanya RM599.. aku rasa berbaloi le ngan harganya. x leh le nak dibandingkan ngan digicam yang harga RM1k++

salamz..