Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: www.ladiesfoto.com

  1. #16

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    B.B.Bangi n KB
    Posts
    785

    Re: www.ladiesfoto.com

    Tahniah...keep it up..

  2. #17

    Join Date
    May 2010
    Location
    KB/KL/KUANTAN
    Posts
    2,273

    Re: www.ladiesfoto.com

    tahniah..keep it up...good luck

  3. #18

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    duk d gAnu lagi takat ning
    Posts
    222

    Re: www.ladiesfoto.com

    Quote Originally Posted by beskalpancit View Post
    noted on this.
    TQ kerana menegur.
    satu je ayat yg saye boley bagi.. "sila keluar dari kotak pemikiran yang biasa"
    keep on support us
    Agak2 la, berapa peratus dari target customer anda yang berfikiran di luar dari kotak. Takkan every potential customer / customer kita jumpa kita nak cakap "sila keluar dari kotak pemikiran yang biasa".

  4. The Following User Like This Post:


  5. #19

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL, Selangor, Melaka, Perak
    Posts
    354

    Re: www.ladiesfoto.com

    jage baik2 website..tingkatkan security..jgn kene injek dahle ye
    A good photograph is knowing where to stand

  6. The Following User Like This Post:


  7. #20

    Re: www.ladiesfoto.com

    Quote Originally Posted by hackerzx View Post
    jage baik2 website..tingkatkan security..jgn kene injek dahle ye
    tahniah cek beskal... list yg saya tgk pagi tadi berpuluh2 web gov dh kena hack...

  8. #21

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    cheras
    Posts
    38

    Re: www.ladiesfoto.com

    tahniah sis...hebat dah!
    tgk2 dah...
    komen 1) yg huda jamal gambarnya ada...itu ke beliau??yg aien tiada ke??heheh..nak gak kenal2 jurukamera2 ni...memudahkan urusan kata jawanya...kekekek..
    komen 2) yg lambang ladies tu leh tukar kepada yg lain kot..pakai bertudung baju kebaye ke kekekke...
    komen 3) kalendar tu bisa dibesarin..agak tidak kabut org yg melihatnye...heheh sekadar mata perosak je ni komen jgn marah...heheh/
    ape2 TERB!!!
    Last edited by fiqram; 16th June 2011 at 03:37 PM.
    the keeper of the 7 keys..

  9. The Following User Like This Post:


  10. #22

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685

    Re: www.ladiesfoto.com

    langkah yg bagus, tahniah. saya pun tak mampu nak buat website yg cun camtu. saya setuju icon tandas lebih elok diperbaiki, memang catchy tetapi tak kena dgn servis foto. imej yg dibayangkan oleh icon tu pada pandangan saya agak kurang sesuai bila dinilai pada industri fotografi di malaysia. di negara lain mungkin ok. konsep marketing kena sesuai dgn target market punya mentaliti. saya cadangkan lukis icon sendiri yg tak mudah distereotype dgn lokasi pembuangan najis.

    layout lain2 tu bagus dan cukup informatif. saya tak suka website yg kaler dominannya hitam, so yg ni saya suka.
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

  11. The Following User Like This Post:


  12. #23

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: www.ladiesfoto.com

    Quote Originally Posted by my979220 View Post
    Agak2 la, berapa peratus dari target customer anda yang berfikiran di luar dari kotak. Takkan every potential customer / customer kita jumpa kita nak cakap "sila keluar dari kotak pemikiran yang biasa".
    takpelah...dia dengan idea tersendiri..mana tau semua client dia memang jenis yang di luar kotak pemikiran biasa.so rezeki Allah bukan kita yang tentukan,apapun kelainan adalah satu keunikan dan keunikan itu adalah satu yang menarik dan yang menarik itu menjadi perhatian.

    tapi kalau nak di ubah pun apa kata tambah kamera pada ikon tu...just pendapat je la...
    Last edited by miesterzenz; 16th June 2011 at 05:02 PM.

  13. The Following User Like This Post:


  14. #24

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    damansara + kuantan
    Posts
    132

    Re: www.ladiesfoto.com

    ok noted akan diperbaiki,insyaAllah... terima kasih

  15. #25

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Terengganu
    Posts
    491

    Re: www.ladiesfoto.com

    tahniah kak.. hehe.

  16. #26

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: www.ladiesfoto.com

    tahniah ... satu lagi grup photogs gegirls ... memang tak ramai & susah nak jumpa ... nice website also ai loike

  17. #27

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Shah Alam, Selangor
    Posts
    271

    Re: www.ladiesfoto.com

    Semoga maju jaya!

    Takde orang nak buat www.guysphoto.com ?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •