Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 81 of 81

Thread: Bersih 2.0 (2011)

  1. #76

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    k. terengganu, shah alam(dah merantau ke kedah - UUM),
    Posts
    1,454

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    oit oit. tak haciii niii.. mana boleh letak racun IR kat sinimss.. hehehee

  2. #77

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Subang Perdana
    Posts
    903

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    Seb baik tak ada yang pegang kamera kena tangkap dangan abam razmycavalera...huhu

    http://www.fotomedia.com.my/forum/sh...t=17716&page=6

  3. #78

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    Quote Originally Posted by fotokrapika View Post
    smart taqi. cun!!!
    Thanks

    Quote Originally Posted by anakmokhtar View Post
    oit oit. tak haciii niii.. mana boleh letak racun IR kat sinimss.. hehehee
    hihi..kebetuilan ada..shot je

    Quote Originally Posted by kurunabad View Post
    Seb baik tak ada yang pegang kamera kena tangkap dangan abam razmycavalera...huhu

    http://www.fotomedia.com.my/forum/sh...t=17716&page=6
    yelh..nasib baik... huhu..

  4. #79

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    IPOH
    Posts
    79

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    Quote Originally Posted by red View Post
    aku tak gi, sakit perut lak pagi tu. kang sia2 je kena istinjak pakai water cannon.
    x thn la dgn ayat lu bro...
    klu guna water cannon x yah sabun, gosok g dah....
    ha2...

  5. #80

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Gombak, bt caves mareey
    Posts
    2,874

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    mantap2 gambo semua....ada juga masa tu..berkumpul dgn kwn di mjd Al- Bukhari...niatnya mmg nk shot smbil berdemo, dh masuk line....trus smpn kamera..x tahan nk berdemo sama...hehehe....tp kalau ada shot2 menarik mgkin bleh kongsi kt sini nnti...nk kne korek balik folder...hehehe

  6. #81

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Dungun
    Posts
    8

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    Quote Originally Posted by azmizi View Post
    terima kasih..photojurnalist mmg mcm ni ..memerlukan keberanian dan kecekalan mental dan fizikal.. saya dah ajak ramai photograper tapi last2 semua tak mahu ikut..saya igt lagi pepatah seorang pemimpin yang saya hormati di Kelantan..
    "layang-layang klu tak menentang arus dia tak akan naik"...

    klu kita tak de keberanian mmg kita tak akan dpt gambar ..tu yang saya pegang..
    cun kata2 ni bro!
    Blog - D7000 - I'm NIKON

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •