Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 81

Thread: Bersih 2.0 (2011)

  1. #1

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Sg. Petani, Kedah
    Posts
    354

    Cool Bersih 2.0 (2011)

    cuma nak share... semua gambar2 ni aku amik kat sini































    creadit to http://english.aljazeera.net/

    P/S: kawan2 yg pergi hari tu boleh la kongsi gambar kat sini... aku tak dapat p harap dapat tengok gambaq kawan2 yg p
    freezing it~
    ------------------------------
    Hanis Huqaimi
    hanis_q[at]yahoo[dot]com
    O13.458.69.42
    My Flickr

  2. The Following 7 Users Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Sg. Petani, Kedah
    Posts
    354
    freezing it~
    ------------------------------
    Hanis Huqaimi
    hanis_q[at]yahoo[dot]com
    O13.458.69.42
    My Flickr

  4. #3

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    kluang-N9-kluang non stop
    Posts
    439

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    like gambar no 7..terbaek
    Apo nak dikato....

  5. #4

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    "KALAU TAKUTKAN RISIKO, JANGAN BERBICARA PADA PERJUANGAN"

























  6. #5

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Puchong
    Posts
    760

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    syabas la avam mizi.. dapat gambar2 yang menarik..

  7. #6

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dimana kaki ku berpijak...
    Posts
    1,233

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    abam mizi meme best la...
    banyak lagi gamba yg tak kuar ni kan...? oh abam-abam semua.. share ler...
    BLOG
    BBM 21E47ECD

  8. #7

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Ampang Jaya/johor bahru
    Posts
    403

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    hehehe... lawa pic2 lu bro. eh tpi ape yg kite perjuang kan ni?

  9. #8

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    Quote Originally Posted by rizal28 View Post
    hehehe... lawa pic2 lu bro. eh tpi ape yg kite perjuang kan ni?
    wah soalan ni nak kena study sendiri ni bang, kalau di jawab kang jadik page politik plak... ramai jer yang tau ape BERSIH ni tuntut...

  10. #9

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    Quote Originally Posted by samosa View Post
    syabas la avam mizi.. dapat gambar2 yang menarik..
    terpaksa parking moto dari HKL sebb kt bulatan pahang dah road block(tipu sunat kt polis cakap nk gi spital)..dpt info maybe peserta teruskan idea asal tuk kumpul di SOGO /masjid jamek dan telahan itu benar..cuma terlepas gambar VIP2 yang tak leh masuk kl dan kumpul di KL sentral / dataran maybank..nk redah dah tak larat dah sebb jalan kaki dari HKL-SOGO-MASJID JAMEK-BUKIT NENAS-PUDU-STADIUM..huh..tapi lenguh pon berbaloi
    Last edited by azmizi; 11th July 2011 at 02:04 PM.

  11. #10

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Puchong
    Posts
    760

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    yup. comment dari perspektif photography please..

    cun ni bro.. sayang ada jari kelingking sapa lah nak korek idung dia..

  12. #11

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    Quote Originally Posted by samosa View Post
    yup. comment dari perspektif photography please..

    cun ni bro.. sayang ada jari kelingking sapa lah nak korek idung dia..
    tak leh wat apa dah moment tu sekelip mata..saya dok jauh nun di sana hanya guna tele jer dpt...

  13. The Following User Like This Post:


  14. #12

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Ampang Jaya/johor bahru
    Posts
    403

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    Quote Originally Posted by shuttermania View Post
    wah soalan ni nak kena study sendiri ni bang, kalau di jawab kang jadik page politik plak... ramai jer yang tau ape BERSIH ni tuntut...
    oh... hehehe.. sory2. tapi pic semua lawa2. "like"

  15. #13

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Puchong
    Posts
    760

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    bijok angle.. nasib baik takde yg datang pakai skirt...


  16. The Following User Like This Post:


  17. #14

    Join Date
    May 2010
    Location
    Puchong
    Posts
    802

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    Terbaik la bro azmizi. Tahniah atas keberanian.

  18. #15

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Bersih 2.0 (2011)

    Quote Originally Posted by airsejuk View Post
    Terbaik la bro azmizi. Tahniah atas keberanian.
    terima kasih..photojurnalist mmg mcm ni ..memerlukan keberanian dan kecekalan mental dan fizikal.. saya dah ajak ramai photograper tapi last2 semua tak mahu ikut..saya igt lagi pepatah seorang pemimpin yang saya hormati di Kelantan..
    "layang-layang klu tak menentang arus dia tak akan naik"...

    klu kita tak de keberanian mmg kita tak akan dpt gambar ..tu yang saya pegang..

  19. The Following 6 Users Like This Post:


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •