Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: Mercedes CLK DTM

  1. #1

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Mercedes CLK DTM

    Original Mercedes CLK DTM





    Nombor plate aje hentah berapa dah rege dia, start dgn G1M - Gagasan 1Malaysia...

  2. #2

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    pasir berdengung jb
    Posts
    1,004

    Re: Mercedes CLK DTM

    seat original ke tu abam mangkor??

  3. #3

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Mercedes CLK DTM

    tu bukan seat, tapi gear lever. semua spec original, siap bucket seat carbon fibre, roll bar segala natang dlm keta buat dari carbon fibre gak..

    rege numba plate aja:

    http://www.g1m.com.my/Process/syarat...-plat-g1m.html

    ahhh gilossssssss
    Last edited by mangkor; 22nd July 2011 at 12:09 PM.

  4. #4

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    meru, kapar,klang, shah alam, selangor
    Posts
    103

    Re: Mercedes CLK DTM

    cermin bullet proof tak abam mangkor?

  5. #5

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Mercedes CLK DTM

    ni bukan safety car nak bawak VIP takut kena tembak. ni keta racing, bleh bawak gi Sepang F1 nunn...

  6. #6

    Re: Mercedes CLK DTM

    ouh seat ori.... dasat keta ni......
    Last edited by shuttermania; 22nd July 2011 at 12:40 PM. Reason: terlepas pandang pasal seat ori...

  7. #7

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Mercedes CLK DTM

    no plat kereta je..dah boleh beli hasselblad H4D-200MS sebijik

  8. #8

    Join Date
    May 2010
    Location
    BDR TENGGARA
    Posts
    721

    Re: Mercedes CLK DTM

    super duper AMG...legem gtcc kan..

  9. #9

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Kay Ell
    Posts
    398

    Re: Mercedes CLK DTM

    Nih cempiyen DTM punya version....lazatsss
    Cap ayam motosport shooter

  10. #10

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Rep Sg Ramal, Bangi,Bongek, Kluang
    Posts
    189

    Re: Mercedes CLK DTM

    pehhh..bunyi dia mmg berderau darah..klu jual dusun durian kat kg yg 4 ekar dgn buah durian skali belum tentu bole beli ni..

  11. #11

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Bukit Changgang, KLIA
    Posts
    121

    Re: Mercedes CLK DTM

    gear dia simple giler, ada P, D, N dan R
    Last edited by mijie; 24th July 2011 at 07:28 AM. Reason: salah eja

  12. #12

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Batu Pahat, Johor
    Posts
    1,682

    Re: Mercedes CLK DTM

    Kalau dapat jadi derebar pun jadilah.

  13. #13

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Mercedes CLK DTM

    saya terus terang nak katakan, suruh saya bawak keta tu utk jarak dekat takpa. kalu lebih dari 5km, saya tak sanggup. segala-gala rasa keras kematu. rugi aja beli keta mahal2 tapi rasa macam duduk atas banir pokok! wakakakak

  14. #14

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Mercedes CLK DTM

    duit kat umah je ntah sepah2 je kat merata tempat.. huhuhu

  15. #15

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Mercedes CLK DTM

    takperlah,dah rezeki empunya tuan kereta sedemikian rupa...biarlah dia nak beli apa sekalipun, esok2 manatau tetiba hanty kaya raya gak..jgn korang kata ini itu lak ya...(sambil berangan2 pakai cincin 24k)
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  16. The Following User Like This Post:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •