Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 132

Thread: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

  1. #16

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    BATU PAHAT
    Posts
    36

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    Quote Originally Posted by blackcornd View Post
    yup .. btl kata eshangs tu ... join jer bro ... bila lagi nak kenal2 geng dkt dlm FMDC ni ...
    insyallah klu tiada aral melintang kawan datang...

  2. #17

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    Aisehmen..parit simin....kampung orang umah aku.tak tau plak kat situ ada tempat cantik...baru di bangunkan ker?sebab seingat aku 4 tahun lepas aku bertandang ke parit simin, aku beli ikan fresh kat jeti tapi tak rasa plak dalam ingatan aku jeti tu secantik macam ni...isk..ni yang berkobar2 nak balik beraya kt kampung org umah aku ni...xD

  3. #18

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    Quote Originally Posted by eshangs View Post
    eden ghaso kita konar ke senggarang g pantai sungai lurus..or segenting batu pahat gambar neh aku amek 2 ari lepas ......amacam marbeles x lokasi neh hehehehe



    kalo buat hdr..lagi marbeles..tapi tak hdr pun hati aku dah berdebar2 dah...best...

  4. #19

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    BP - RAUB - KB
    Posts
    78

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    Quote Originally Posted by eddy View Post
    nak join~~~~
    bereh der,ari sabtu neh kt mc d bukit pasir depan carefour kita kompol

  5. #20

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Batu Pahat, Johor
    Posts
    1,682

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    Selamat ber tt. Batu Pahat Puncak Banang pun menarik gak.

  6. #21

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    BP - RAUB - KB
    Posts
    78

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    errrrr...x dek cikgu ke yang nak join hahahahaha kalo kitaowang yang begginer neh sema alamatnye petik sana petik sini jek la x de guide huhuhuhuhu

  7. #22

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Batu Pahat, Johor
    Posts
    1,682

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    Quote Originally Posted by eshangs View Post
    errrrr...x dek cikgu ke yang nak join hahahahaha kalo kitaowang yang begginer neh sema alamatnye petik sana petik sini jek la x de guide huhuhuhuhu
    Aku ni pun biginer gak. Sama gak petik sana petik sini. Bukannya tahu sangat. Lagi pun aku perasan gak, ada photog yang menjauh kalau aku mendekat. Takpe ramai gak member yang selalu bertt kat Mc D boleh guide korang. Lagipun kebetulan hujung minggu ni aku balik KL.

  8. #23

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Shah Alam
    Posts
    102

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    Quote Originally Posted by eddy View Post
    nak join~~~~
    eddy PM sy no phone ko dkt aku .... kalo btl nak join .. senang nk dihubungi ...

  9. #24

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Shah Alam
    Posts
    102

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    Quote Originally Posted by eshangs View Post
    errrrr...x dek cikgu ke yang nak join hahahahaha kalo kitaowang yang begginer neh sema alamatnye petik sana petik sini jek la x de guide huhuhuhuhu
    tu lah pasal bro ... kalo ader otai sorang jd lah ... kalo tak der , kita mesti akan shoot yg bukan2 hehehe

  10. #25

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Shah Alam
    Posts
    102

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    Quote Originally Posted by IzanNikon View Post
    insyallah klu tiada aral melintang kawan datang...
    izannikon ... PM aku no phone bro ... senang nak contex nanti ...

  11. #26

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    shah alam - muar - bp
    Posts
    292

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    alamak ari sabtu baru nak otw balik muo la...memang xsempat nak join ni...InsyaAllah kalau ada lagi TT dilain masa boleh johin...

  12. #27

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    BP - RAUB - KB
    Posts
    78

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    lai lai lai dak johorrrrr....sapo lagik nak join lai lai lai....
    aku up satu lagi gambo kt pantai punggur...tapi gambo x hensem ar...nanti korang wat ar kasi ensem sket hahahaha


  13. #28

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Shah Alam
    Posts
    102

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    Quote Originally Posted by eshangs View Post
    lai lai lai dak johorrrrr....sapo lagik nak join lai lai lai....
    aku up satu lagi gambo kt pantai punggur...tapi gambo x hensem ar...nanti korang wat ar kasi ensem sket hahahaha

    dasyatttt bro ....

  14. #29

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    BATU PAHAT
    Posts
    36

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    Quote Originally Posted by eshangs View Post
    lai lai lai dak johorrrrr....sapo lagik nak join lai lai lai....
    aku up satu lagi gambo kt pantai punggur...tapi gambo x hensem ar...nanti korang wat ar kasi ensem sket hahahaha


    perhh...nak pinjam filter bleh bang....huhu...:P

  15. #30

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Shah Alam
    Posts
    102

    Re: Outing & TT : Geng Batu Pahat/Muar/Kluang/Jb - 30.7.2011

    jom lh join ... br dpt pinjam .... hhehehe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •