Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Thread: Salah meniru cara atau gaya persembahan foto orang lain,

  1. #16

    Join Date
    May 2011
    Posts
    24

    Re: Salah meniru cara atau gaya persembahan foto orang lain,

    tiru dalam fotografi ni bgus utk belajar jugak sebenarnye...bukan semudah ABC je nk tiru...kena bnyk blaja jugak bru bole tiru..

  2. #17

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Kajang
    Posts
    112

    Re: Salah meniru cara atau gaya persembahan foto orang lain,

    aku pon kekadang meniru jugak..tp lama kelamaan mesti ada improvement punya lah meniru sambil pikir soomething new...tp nak pk something new tu pon bukan senang..kekadang ada org lain dah pk baru kita nak terpk...

  3. #18

    Re: Salah meniru cara atau gaya persembahan foto orang lain,

    Pada saya, nak tiru, tirulahhhhhh, nak minta ajar sekali mcm mana nak dptkan gambar macam saya pun x kisah, marilah, saya ajar, gambar saya bukannya lawa sangat, entah entah, gambar awak lagi cantik, ajar saya pula. Ilmu ini luas, rezeki itu pun luas....

  4. #19

    Re: Salah meniru cara atau gaya persembahan foto orang lain,

    Cuma kadang-kadang bila nak berkongsi, tanya lak soalan bodoh macam;

    1. Bro, ISO tu apa eik?
    2. Bro, Shutter Speed tu apa eik?
    3. Bro, Aperture tu apa eik?

    Ada orang macam ni tau, kalau asas pun tak tau, dan malas nak belajar, semua nak kena suap!!.. INILAH PENIRU YANG X BOLEH DIAJAR, HUKUM JUAL JE D7 tu kat aku RM250...

  5. #20

    Join Date
    May 2010
    Location
    Puchong
    Posts
    802

    Re: Salah meniru cara atau gaya persembahan foto orang lain,

    Quote Originally Posted by d90bluesavy View Post
    Cuma kadang-kadang bila nak berkongsi, tanya lak soalan bodoh macam;

    1. Bro, ISO tu apa eik?
    2. Bro, Shutter Speed tu apa eik?
    3. Bro, Aperture tu apa eik?

    Ada orang macam ni tau, kalau asas pun tak tau, dan malas nak belajar, semua nak kena suap!!.. INILAH PENIRU YANG X BOLEH DIAJAR, HUKUM JUAL JE D7 tu kat aku RM250...
    Ada satu member nak test dslr aku baru2 ni. Aku tanya reti pakai, dia dgn pantas cakap "mudah jer".
    Selang beberapa ketika selepas on kamera dia tanya aku balik " apasal lcd tak keluar gambar ek, rosak ker"
    Sabou je le

  6. #21

    Re: Salah meniru cara atau gaya persembahan foto orang lain,

    Quote Originally Posted by airsejuk View Post
    Ada satu member nak test dslr aku baru2 ni. Aku tanya reti pakai, dia dgn pantas cakap "mudah jer".
    Selang beberapa ketika selepas on kamera dia tanya aku balik " apasal lcd tak keluar gambar ek, rosak ker"
    Sabou je le
    haaa, kan, betul x ? golongan peniru inilah yang merosakkan sistem...

  7. #22

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    12

    Re: Salah meniru cara atau gaya persembahan foto orang lain,

    meniru itu ilham.. janji kite buat dgn kamera kite sendiri...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •