Results 1 to 11 of 11

Thread: Penyertaan Untuk Kuala Lumpur Photography Festival 2011

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Exclamation Penyertaan Untuk Kuala Lumpur Photography Festival 2011




    1) Penyertaan Untuk Kuala Lumpur Photography Festival 2011

    Sebuah acara tahunan yang terbesar dan terhebat KLPF telah kembali untuk tahun ke 15 dengan sentuhan yang klasik.
    Tema pameran tahun ini adalah “Black & White ”
    Pameran ini terbuka kepada peminat fotografi tempatan. Anda dijemput menghantar gambar hitam dan putih yang kreatif kepada Photo Creator Publication.
    Sila emelkan gambar anda yang berbentuk soft copy kepada zhwong@pcp2u.my atau mengepos CD anda kepada Photo Creator Publication. Setiap jurugambar dihad menghantar sebanyak 10 gambar, setiap gambar berukuran 2MB atau lebih. Pihak pengurusan hanya menerima fail JPEG.


    2) Panggilan untuk jurucakap di TRAVELMANIA KLPF 2011
    Setiap tahun KLPF telah menjemput pegembara untuk berkongsi pengalaman mereka dengan pengunjung. Tahun ini pihak pengurusan telah berkeputusan untuk membuka peluang ini kepada orang ramai.
    Hanya hantarkan butir-butir peribadi anda (nama, no telefon, alamat, pekerjaan, pengalaman melancong dan sebagainya) dengan 10 gambar melancong dan 5 minit suara rakaman anda kepada Photo Creator Publication.
    Tarikh tutup: 20 Ogos 2011


    Alamat:
    Photo Creator Publication
    154-4-1, Kompleks Maluri,
    Jalan Jejaka, Taman Maluri
    55100 Kuala Lumpur
    Untuk pertanyaan, sila menelefon 03-92818039 / 012-3371703 atau emel kepada info@pcp2u.my.
    Facebook: AdvancedImagesTravelution / majalahFotografika


  2. #2

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    somewhere in sabah
    Posts
    35

    Re: Penyertaan Untuk Kuala Lumpur Photography Festival 2011

    bile klpf ni bro?n kat maner?

  3. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Penyertaan Untuk Kuala Lumpur Photography Festival 2011

    7-9 Oktober
    Mid Valley

  4. #4

    Re: Penyertaan Untuk Kuala Lumpur Photography Festival 2011

    Thanks abe dome for sharing
    my gallery @zenfolio.com | my photo blog | my images for sale | my folio @ MIR
    Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow. - Imogen Cunningham

  5. The Following User Like This Post:


  6. #5

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    asl kedah, study kL
    Posts
    28

    Re: Penyertaan Untuk Kuala Lumpur Photography Festival 2011

    dekat sangat2 nie..leh pegi..heheheheh

  7. #6

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    7

    Re: Penyertaan Untuk Kuala Lumpur Photography Festival 2011

    Thank you Dome for posting it,from Photo Creator Publication

  8. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Penyertaan Untuk Kuala Lumpur Photography Festival 2011

    no problem, harap2 ada penyertaan dari master bnw , Mr. eric peris

  9. #8

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    P11, Putrajaya
    Posts
    11

    Thumbs up Re: Penyertaan Untuk Kuala Lumpur Photography Festival 2011

    thanks a lot 4 da info senior brother.

    "sharing is caring"...so sweet

    iklan: marilah kita beramai2 memeriahkan majlis. yeehaa!!!

    ~peace n out~

  10. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Penyertaan Untuk Kuala Lumpur Photography Festival 2011

    ada sesiapa yang hantar gambar tak ? atau tak nampak iklan/ informasi ni ? thehhehee

  11. #10

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    asl kedah, study kL
    Posts
    28

    Re: Penyertaan Untuk Kuala Lumpur Photography Festival 2011

    abg dome...sy ada hantar gambar...tp gambar biasa2 jer...sjer mencuba....nmpak sgt2 iklan nie...buka fmdc je...msti ada kt bawah...

  12. #11

    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Indonesia
    Posts
    2

    Re: Penyertaan Untuk Kuala Lumpur Photography Festival 2011

    Ngomongin festival fotografi, sama halnya dengan Indonesia yang juga ngadain festival fotografi tahunan yang diadain oleh Kompas dimana sebagai wadah untuk ngembangin skill dan kreatifitas fotografi.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •