Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 133

Thread: Aktiviti & Program MFCC | FM Melaka ver 7.0

  1. #1

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877

    Aktiviti & Program MFCC | FM Melaka ver 7.0

    :: sila bersambung disini......

    :: terima kasih.......
    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  2. #2

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca >> Serdang
    Posts
    1,118
    raya cina tak kuar shooting ke? :mrgreen:

  3. #3

    Join Date
    May 2006
    Location
    Kg Ulu
    Posts
    71
    Saya sah2 tak dapat ikut serta, 17th - 24th berada diluar m'sia.. tugas resmi.. kira beraya kat tempat orang le..
    Saya budak baru belajar...

  4. #4

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ayer Keroh - Ampang
    Posts
    780
    aah a polini...wat 1 sesi...

    dgr cite dalam 18 ni ada perhimpunan moto klasik kat KBS ayer keroh...pagi..tapi tak confirm la betul ke tak

  5. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,912
    Quote Originally Posted by polini
    sessi rumah terbuka ada le nanti...
    nanti saya up kan kat forum nanti....
    tarikh & tempatnya....
    polini ... ko kene buat asam pedas....
    baru aku nak turun ...
    wah kah kah

  6. #6

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877
    ciput...

    nanti gua buat satu sessi baiknya pada 18 hb tu nanti...
    tapi bukan sessi tembak menembak.... tapi sessi makan...

    :mrgreen:
    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  7. #7

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ayer Keroh - Ampang
    Posts
    780
    hurey,...makan limau sampai buncit...

    ke ada outdoor skali kat sane?

    p/s: sapa nak beli dragon fruit dengan harga lebih murah dari shopping mall..buleh contact..keluarga bini gua towkey dragon fruit...

  8. #8

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    kl la pulok...
    Posts
    327
    wahhh dragon fruit
    meego's world:----- http://meegoism.fotopages.com




    "A year from now, you may wish you had started today"

  9. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    Quote Originally Posted by polini
    ciput...

    nanti gua buat satu sessi baiknya pada 18 hb tu nanti...
    tapi bukan sessi tembak menembak.... tapi sessi makan...

    :mrgreen:
    fmdc melaka bila plan buat zoo-ming tahun ni?

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  10. #10

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877
    Quote Originally Posted by aji
    Quote Originally Posted by polini
    ciput...

    nanti gua buat satu sessi baiknya pada 18 hb tu nanti...
    tapi bukan sessi tembak menembak.... tapi sessi makan...

    :mrgreen:
    fmdc melaka bila plan buat zoo-ming tahun ni?

    .
    bro. aji,

    "ZOOMING 2007" nak buat kat Melaka ke? :shock:
    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  11. #11

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ayer Keroh - Ampang
    Posts
    780
    zoo kami masih kekurangan cipan dan tapir pasal ada aritu dah melarikan diri

    polini...jadik tuan rumah a zooming thn ni...jgn lupa perkenalkan safari kat famosa

  12. #12

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877
    Quote Originally Posted by ciput
    zoo kami masih kekurangan cipan dan tapir pasal ada aritu dah melarikan diri

    polini...jadik tuan rumah a zooming thn ni...jgn lupa perkenalkan safari kat famosa
    kalau nak buat memang boleh tapi kena buat planning bermula dari sekarang..
    so, apa lagi start planninglah...
    dan saya memerlu kan pertolongan dan idea dari anda semua..
    kalau saya seorang nak plan... pengsan lah babe..


    :: mungkin ajk zooming yang lepas boleh bagi idea..

    thanks in advance..

    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  13. #13
    safari a famosa bes ke?
    better g zoo....
    ~Alif Ba Ta Duniaku~
    zanisya.fotopages.com

  14. #14

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877
    MAJLIS RUMAH TERBUKA MALAYSIA || TAHUN BARU CINA 2007

    Tarikh: Sabtu 24 Febuary 2007.
    Lokasi: Hang Tuah Mall Melaka.

    Untuk keterangan lanjut sila SILA CLICK DISINI
    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  15. #15

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Melaka
    Posts
    114

    Sekitar MaljisTahun Baru Cina

    Gambar2 persiapan sambutan Majlis...


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •