Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: UM(University Malaya) show....

  1. #1

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    putrajaya
    Posts
    307

    UM(University Malaya) show....

    As"salam semua...

    Pertama sekali aku nak mohon maaf kt semua sebab share pic2 yg mungkin ader sesetengah warga FMDC kurang senang...pic2 sekadar perkongsian dan ingin mendapatkan ilmu melalu kritikan dan komen yg berguna daripada yg warga FMDC yg arif2 atau otai2...

    show nie telah diadakan di Pnggung Eksperimen UM pada 12hb/9/11...time nie aku duty..kebetulan ari tuh aku ader bawak sekali dslr cabuk aku..ermmm..apalagi..menembak ler...nie ler hasilnyer..

    1# 4 org sekawan beraksi..


    2#


    3#


    4#


    5#


    6#


    7#


    terima kasih...

  2. #2

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Puchong
    Posts
    404

    Re: UM(University Malaya) show....

    ngko ade ambik video tak..aku nk dgor dia main lagu apa

  3. #3

    Re: UM(University Malaya) show....

    ternaek..aku belajar UM gak dulu xpenah gi tempat ni

  4. #4

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    putrajaya
    Posts
    307

    Re: UM(University Malaya) show....

    Quote Originally Posted by pluto View Post
    ngko ade ambik video tak..aku nk dgor dia main lagu apa
    aku x ambik video..lg pun aku xlama sangat kt sini..banyak abes masa kt bilik AV.

    Quote Originally Posted by saifudin View Post
    ternaek..aku belajar UM gak dulu xpenah gi tempat ni
    yer ker brader...student tahun braper??Panggung nie belakang DTC..join building brader..panggung nie lebih kepada aktiviti2 kebudayaan dan handle sepenuhnya oleh pusat kebudayaan UM.
    Last edited by zidan's; 15th September 2011 at 01:08 PM.

  5. #5

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    putrajaya
    Posts
    307

    Re: UM(University Malaya) show....

    topup lg 2 kupang..

    1#


    2#

  6. #6

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: UM(University Malaya) show....

    aku masih ingat lagi zaman DTC terbakar dulu2. banyak kenangan lebih2 lagi time festival seni. favorite aku malam pop rock, acoustic, boria. berbekal tag photographer majalah kolej dpt masuk free hehehe. aku pon ex-UM. 1999-2004

  7. #7

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Subang Perdana
    Posts
    903

    Re: UM(University Malaya) show....

    aku penah masuk DTC tawun 97/98 dulu anwar ibrahim rasmi hari belia..hehe

  8. #8

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    putrajaya
    Posts
    307

    Re: UM(University Malaya) show....

    Quote Originally Posted by adavirus View Post
    aku masih ingat lagi zaman DTC terbakar dulu2. banyak kenangan lebih2 lagi time festival seni. favorite aku malam pop rock, acoustic, boria. berbekal tag photographer majalah kolej dpt masuk free hehehe. aku pon ex-UM. 1999-2004

    waaaa..brader adavirus pung ex-warga UM gak ker..??bagus2..tuh ar,DTC terbakar sekitar tahun 2002 kalo x silap patik..tapi bile ingat2kan peristiwa tuh..ada hikmah nya..sbb skng DTC dah berubah kpd yg lebih baik dri dulu..festival seni??waaa..brader nie AJK FESENI kolej kediaman ker??kolej braper??aku teknikal DTC sepenuh masa..mlm pop band mmg meriah..dtg la klo ader FESENI lg..tiket FOC klo ikut belakang aku..hehehe

    Quote Originally Posted by kurunabad View Post
    aku penah masuk DTC tawun 97/98 dulu anwar ibrahim rasmi hari belia..hehe
    waaaaaa...dah lama tuh...tuh zaman2 aku main guli bwh umah..brader dah masuk DTC time tuh...otai....brader aper2 aku jemput masuk DTC lg untuk sebarang event yg menarik..hehehehe

  9. #9

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Subang Perdana
    Posts
    903

    Re: UM(University Malaya) show....

    wah best jugak ni masuk u sekali sekala..ekeke

  10. #10

    Re: UM(University Malaya) show....

    nice...UM is 1..hehe

  11. #11

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    putrajaya
    Posts
    307

    Re: UM(University Malaya) show....

    Quote Originally Posted by kurunabad View Post
    wah best jugak ni masuk u sekali sekala..ekeke
    apa ader hal brader..jum..jum..hehehe.


    Quote Originally Posted by shaiful shafian View Post
    nice...UM is 1..hehe
    uiksss...mcm pernah ku dengar ayat nie "UM is ONE"..tapi dimana ya???hehehehehe

  12. #12

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Subang Jaya
    Posts
    65

    Re: UM(University Malaya) show....

    lighting sgt best...siri terbaik ni bro

  13. #13

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: UM(University Malaya) show....

    sharp & clean .... nice shots bradeee

  14. #14

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    putrajaya
    Posts
    307

    Re: UM(University Malaya) show....

    Quote Originally Posted by tigmoseismo View Post
    lighting sgt best...siri terbaik ni bro
    tqvm brader tigmoseismo...lighting aku yg setting..hehehe..face aku guna 5 profile 2kw (kecerahaan 70%)than aku topup sikit backlight 75degree dengan lampu freshnel 1.5kw (kecerahaan 100% sebab tinggi dari stage)..lepas aku dah setup on stage tuk show..aku turun kt kerusi penonton than shoot.

    Quote Originally Posted by mozakim View Post
    sharp & clean .... nice shots bradeee
    oohhh my mentor..hehehehe..tqvm brader..

  15. #15

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    putrajaya
    Posts
    307

    Re: UM(University Malaya) show....

    3#


    4#
    Last edited by zidan's; 16th September 2011 at 03:48 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •