Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 93

Thread: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

  1. #31

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    nk wat camner dia pon tgh baca thread nih ha...

  2. #32

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    kalau dia baca thread..satu nasihat untuk beliau....hentikan segala kerja yang tak elok tu..tak kemana rezeki yang dapat tu..selagi pintu masih terbuka ambilah peluang ni..jangan jadikan manusia yang jatuhkan diri sendiri....takut nanti tak mampu untuk bangun semula..

  3. #33

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Moscow, russia
    Posts
    535

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    Quote Originally Posted by azmizi View Post
    nk wat camner dia pon tgh baca thread nih ha...
    kalau dia pun tgh membaca thread ni, permintaan ini ditujukan kepada beliau dengan ucapan....."Bertaubatlah, sebelum pintu taubat tertutup rapat".
    "photo dari mataku, dari mataku menceritakan yang lalu"

    Nikon D90 + kit lens + 85mm f /1.8D + SB900
    Sony a200 + kit lens + 75 - 300mm

  4. #34

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    masalah orang camni mungkin dia bukannya nak menipu dgn niat awal. tapi bila dah tersepit duit untuk bayar vendor atau tak leh sampaikan apa yg dah dia commit, dia ambik jalan mudah asalkan dia tak susah. mungkin harapan dia agar orang2 yg dia hutang ni fed up mencari, lepas tu dia surface balik dgn identiti lain. sepandai2 tupai melompat, pandai lagi kangaroo melompat.
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

  5. #35

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    subang jaya| sunway | shahalam | sungkai perak
    Posts
    1,377

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    bukan mudah nak senang, bukan susah nak susah.

    demyu.

  6. #36

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    20

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    dapat dak ni , kasi tibai jer.....jangan bagi can......hidup menyusahkan org jer

  7. #37

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    die suka pakai nickname pelik2 utk acc fb dia..yg penting dia suka pakai nama binatang..itik pullang petang http://www.facebook.com/tepaksirehfotografi dan mayb katak lempeng pon dia punya acc http://www.facebook.com/profile.php?...7105551&ref=pb ..sebab, semua pic wedding dlm fb itik pullang petang sama dgn pic wedding fb katak lempeng..dia join page fb ni..http://www.facebook.com/groups/bebas.motret/..kalau ada org nk kerja kan dia, memang patot pon..dia pakai kereta saga flx warna putih..flat kereta dia JMT..no flat x ingat pulak..dh ramai sgt mangsa dia..patot bg pengajaran..x silap dia kerja MyLine UTM..

  8. #38

    Join Date
    May 2011
    Location
    KL & JB
    Posts
    41

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    Quote Originally Posted by miesterzenz View Post
    silentshutter ke atau silenshutter...dua nama yang berbeza tu...jangan sampai salah orang....cuba pastikan..kalau betul meh kita ramai2 ziarah dia..kita tarbiah dan taskil..kalau tak jalan jugak..kita touchkill(istilah nak ragging orang..bukan bunuh orang arr!!) je..ahahah...
    Quote Originally Posted by red View Post
    sape petik nama aku kat sini... aku xbersalah seh.... adoi... xpenah tipu org...kena tipu byk le... hehe
    Last edited by silentshutter; 6th January 2012 at 12:33 AM.
    Silent & Clicks
    "Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan"

  9. #39

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    Quote Originally Posted by silentshutter View Post
    sape petik nama aku kat sini... aku xbersalah seh.... adoi... xpenah tipu org...kena tipu byk le... hehe
    tu laaa yg ko pakai avatar gambar lanun tu kan dah kena petik hahahaa. ok, kita clear nazainurin bukanlah silentshutter di fmdc.
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

  10. #40

    Join Date
    May 2011
    Location
    KL & JB
    Posts
    41

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    tq abam red... ni lanun versi "plant vs zombie"... hahaha

    aku kenal bdk nih... follow tag job kt kota tinggi... bdk pasir gudang...
    Silent & Clicks
    "Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan"

  11. #41

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Pasir Gudang
    Posts
    284

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    Quote Originally Posted by silentshutter View Post
    tq abam red... ni lanun versi "plant vs zombie"... hahaha

    aku kenal bdk nih... follow tag job kt kota tinggi... bdk pasir gudang...
    aduihhh..bikin malu org pasir gudnag btol lah.

  12. #42

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Exclamation Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    Quote Originally Posted by cik nhmz View Post
    die suka pakai nickname pelik2 utk acc fb dia..yg penting dia suka pakai nama binatang..itik pullang petang http://www.facebook.com/tepaksirehfotografi dan mayb katak lempeng pon dia punya acc http://www.facebook.com/profile.php?...7105551&ref=pb ..sebab, semua pic wedding dlm fb itik pullang petang sama dgn pic wedding fb katak lempeng..dia join page fb ni..http://www.facebook.com/groups/bebas.motret/..kalau ada org nk kerja kan dia, memang patot pon..dia pakai kereta saga flx warna putih..flat kereta dia JMT..no flat x ingat pulak..dh ramai sgt mangsa dia..patot bg pengajaran..x silap dia kerja MyLine UTM..
    under FB KATAK LEMPENG tu siap letak tinggal di PAUH, PERLIS ... maka dengan ini teman ter"reflash" satu benda ... jualan tipu barang kamera di MUDAH.MY. Ada seller yang kaki kapur cakap dok di PAUH PERLIS & ada jugak di BATU PAHAT .... smell sumthing fishyyyyyy.... hati2 sahabat semua dengan kaki kapur nim, moga di berikan hidayah supaya dia cepat sedar diri & insaf.... takut nanti kang bila dah bertemu buku dengan ruas baru dia makan tak abih orang kampung teman cakap...

  13. #43

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    Quote Originally Posted by cik nhmz View Post
    die suka pakai nickname pelik2 utk acc fb dia..yg penting dia suka pakai nama binatang..itik pullang petang http://www.facebook.com/tepaksirehfotografi dan mayb katak lempeng pon dia punya acc http://www.facebook.com/profile.php?...7105551&ref=pb ..sebab, semua pic wedding dlm fb itik pullang petang sama dgn pic wedding fb katak lempeng..dia join page fb ni..http://www.facebook.com/groups/bebas.motret/..kalau ada org nk kerja kan dia, memang patot pon..dia pakai kereta saga flx warna putih..flat kereta dia JMT..no flat x ingat pulak..dh ramai sgt mangsa dia..patot bg pengajaran..x silap dia kerja MyLine UTM..
    aik ngaper ade mmber aku mutual fren nga mamat ni kt 2 2 akuan fb dia..padahal mmber aku bukan photog..mungkin dia kenal secara in person kot..tak per nnti aku siat-siat (siasat) mamat nih nga mmebr aku

  14. #44

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    36

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    menipu memula takut2.. pasti naik syok.. lama2, sakit laa..

  15. #45

    Re: PENIPU - NAZAINURIN aka LENSA BERKATA

    cuba tgk FB ni pulak.... ramai dh yg kena....http://www.facebook.com/permalink.ph...08326229209926

    sedikit update berkenaan kawan aku yg kena tipu...adik kawan aku tu berjaya cari dia di UTM skudai...akhirnya dapat juga album dia .tapi ada missed gambar2 akad nikah

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •