Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 114

Thread: Pesta Flora 2007

  1. #31

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Selangor
    Posts
    1,692
    PIC#1 : Kor Armour Diraja


    PIC#2: Bunga di hias Bunga


    PIC#3: I'm Proud to be a Leader


    PIC#4: YANG TAK DE TAG TU KE BELAKANG GARISAN
    "There is nothing worse than a sharp image of a fuzzy concept." — Ansel Adams (1902—1984).
    http://www.mkrash.com

  2. #32

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Putrajaya
    Posts
    2,297
    tu laa..ramai sangat photographer masa tu...
    tak tau mana satu geng FMDC...

    saya mendatang dengan zainal dan manz dan juga sorang kawan saya...
    tak sempat nak berTT memandang kan ada LIBUR masa tu kan...
    dah tu..tak dapat pass plak tu..tensi..shoot je la dari jauh...

    hanya dari saya


    dia sorang je yg sempat saya jumpa....tu pon terjumpa...dboy...wakakakakakaka.....nfirdaus yg keep contact saya masa tu pon tak terjumpa jumpa..




  3. #33

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Opis
    Posts
    1,316
    abg sepol
    ada ta gamba awek mas tuh lagi
    huhuhu :tiwsted:
    "Sudah Bersara Dari Kancah Hobi Bangsawan Ini"
    http://www.syaheir.com
    http://www.flickr.com/photos/ov3rload

  4. #34

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bangi-Cyberjaya
    Posts
    987
    Gambar2 masa flora fest. Takdak sebijik pun gambar bunga. Hehehe


    Teka sapa... . Mesra yer diaorg nih...hihihi



    Kasut tu sebenarnya adalah kasut aku...yang disalahertikan sebagai kasut budak kecik kat opis aku nih... . Wooh...shamabd & bun nak kena piat telinga nih...

    ----my name is SYLAR----

  5. #35

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pantai Barat - Pantai Timur - Pantai Barat
    Posts
    912
    wahahaha.. kiut nor kasut tuh... nih mesti ikut theme flora fest.. pakai kasut bunga2
    ~ NO Retreat No Surrender ~




    http://www.flickr.com/photos/achid

  6. #36

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bangi, Malaysia, Malaysia
    Posts
    2,024
    salam....

    Masa matahari baru nak naik...Orang ramai mula berpusu-pusu menuju ke tempat Pentas Utama.


  7. #37

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bangi, Malaysia, Malaysia
    Posts
    2,024
    Sebenarnya masih belum berjaya nak menyingkirkan perasaan gentar masa mula2 nak shoot event besar macam nih...bila balik rumah, saya rasa impak gambar ni akan lebih berkesan sekiranya saya berbaring di depan subjek ni...betul2 daripada low angle...


  8. #38

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513
    selamber aja amin... :P :P
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  9. #39

  10. #40

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bangi - PJ
    Posts
    485

    Amin n polini, pagi2 dah usha awek dr jauh...


    Amin tembak bdk2 flora...


    Zzouk tembak otai bazuki diapit bdk2 flora jgk..


    Lepas habis main tembak2, masing2 sap kok luuuu... :lol:
    ----------------------------------------------------------------------------
    ShutterChance
    Flickr!


    ----------------------------------------------------------------------------

  11. #41

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877
    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  12. #42

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877
    aishifu

    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  13. #43

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bangi, Malaysia, Malaysia
    Posts
    2,024
    "turtleKid" in action.


  14. #44

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bangi - PJ
    Posts
    485
    Polini..bagi posing maut...cabuuuuuuuuut...
    ----------------------------------------------------------------------------
    ShutterChance
    Flickr!


    ----------------------------------------------------------------------------

  15. #45

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bangi, Malaysia, Malaysia
    Posts
    2,024
    wakakakaakakak...polini!!!!hadooooiiiiiiiiiiiii!!! !

    sambung lagi...


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •