Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29

Thread: Tahniah! Dapat Babyboy | mypokcik

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    somewhere...in ur dreams
    Posts
    4,288

    Tahniah! Dapat Babyboy | mypokcik

    Jie baru terima email dari Pokcik......Mokcik selamat melahirkan baby boy semalam at 10.30mlm tadi...

    Syukur and tahniah untuk Pokcik...

    Jie Lea Adra
    "Our lives improve only when we take chances and the first and most difficult risk we can take is to be honest with ourselves." - Walter Anderson



    http://lianaadra.fotopages.com
    http://anna1404.fotopages.com
    http://www.jieadra.com/gallery

  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Mount Everest
    Posts
    8,672
    Tahniah Pokcik!

  3. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    tahniah pokcik
    made in japan with proud
    ttthehe

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  4. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    International Hill, UK
    Posts
    1,309
    Tahniah pokcik, semoga semuanya baik dan selamat.

    produktif member2 FMDC kebelakangan ni ekkk??

  5. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    somewhere...in ur dreams
    Posts
    4,288
    mmg productive sungguh....siap dia buat Master Pokcik hehehe
    "Our lives improve only when we take chances and the first and most difficult risk we can take is to be honest with ourselves." - Walter Anderson



    http://lianaadra.fotopages.com
    http://anna1404.fotopages.com
    http://www.jieadra.com/gallery

  6. #6

  7. #7

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    kota tinggi via skudai via labis
    Posts
    1,227
    alahamdulillah..
    Tahniahhh...

  8. #8

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513
    tahniah pok cikkkkk... :P dapat sepupu baru :P
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  9. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Tahniah semuga baby dan ummi babysihat...pokcik sana senang dapat kambing nak buat aqiqah tak??jgn jadi kak zain, si Hadee sekor beli kat mesia, lagi sekor buat kat wales...yalah dulu masa baru kahwin tak ada duit nak beli 2 ekoq sekali... :lol: :lol: oh ya..kambin ke sheep kat jepun dia org ngembek jugak ke...ke diorg ngeow eik?? :lol:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  10. #10

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522
    alhamdulillah n tahniah
    nak kene buat dot com tu hehehe

  11. #11

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kajang
    Posts
    1,430
    tahniah pokcik!! 1st baby kat Jepung lah eh????

  12. #12

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sate Kajang ke Kasut Gombak
    Posts
    2,608
    wahh.. tahniah mypokcik.. bestnye jadik baby tu.. deliver kat japang..
    apa nama dia my pokcik?? rukawa ker? hehehe
    FMDC.. RAWKSS

  13. #13
    Ha ha ha.... baru malam ni pokcik tengok. ops:
    rupanya ada ucapan-ucapan tahniah. terima kasih. terima kasih. semua.
    terharu sungguh. :lol:
    kebetulan malam ni baby genap sebulan.

    ini pokcik letak gambar baby-

  14. #14

    Join Date
    May 2006
    Location
    Misteri Seadanya...???
    Posts
    378
    tahniah... jangan jadi Ultraman udah le..

    ....agaknya....

    :lol: :lol: :lol:
    photograpy juga perlu maju...

  15. #15
    Quote Originally Posted by zainzubir
    Tahniah semuga baby dan ummi babysihat...pokcik sana senang dapat kambing nak buat aqiqah tak??jgn jadi kak zain, si Hadee sekor beli kat mesia, lagi sekor buat kat wales...yalah dulu masa baru kahwin tak ada duit nak beli 2 ekoq sekali... :lol: :lol: oh ya..kambin ke sheep kat jepun dia org ngembek jugak ke...ke diorg ngeow eik?? :lol:
    masuk 3 tahun duduk sini, belum lagi pernah saya tengok muka kambing. Tak pasti bunyi kambing sini macam mana. Ada kemungkinan bunyi lain sebab kucing sini bunyinya nyia-nyia. Anjing pulak bunyinya wan-wan!
    Tapi ada orang Pakistan tu kata dia boleh buatkan aqiqah. Kita bagi duit jer. Proses sembelihan di abartoir di Gunma. Jauh jugak. Bila siap nanti dia hantar dagingnya ke rumah kita. Tapi rasa tak berapa sedap pulak. Feelnya kurang walaupun ibadah itu lebih bergantung ke pada niat kita sahaja. Jadi InsyaAllah balik Malaysia nanti baru buat. Barulah boleh jemput geng-geng FMDC sekali….
    Paaaaaaaaaaatut la Hadee tu tinggi dan besor…. Sebab kekah dgn kambing Wales…



    Quote Originally Posted by dome
    alhamdulillah n tahniah
    nak kene buat dot com tu hehehe
    Orang lain seme dah buat dot com. Mana rugged kalo pokcik dok takat fotopages jer ye dak… tapi pokcik kena tunggu KakZain buat dulu laaaaa…… :lol:



    Quote Originally Posted by engku
    tahniah pokcik!! 1st baby kat Jepung lah eh????
    Haah 1st baby kat Jepung…. Baby kat sini mata jadi sepet…. Cukup la satu kat sini. Nex projek di Malaysia la pulak…
    :P
    baby sehat engku?




    Quote Originally Posted by qmaxgamer
    wahh.. tahniah mypokcik.. bestnye jadik baby tu.. deliver kat japang..
    apa nama dia my pokcik?? rukawa ker? hehehe
    Nazhan Ariq bin mypokcik. Nazhan- jauh dari yg dikeji. Ariq- baikbudi. Ingat nak bubuh jugak nama sekerat Jepun. Tapi tak jumpa yang sedap... Nak bubuh Nazhan Nikon bin mypokcik, nanti orang canon kata fanatik pulak :lol:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •