Results 1 to 12 of 12

Thread: | death end |

  1. #1

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Kulim, Malaysia
    Posts
    75

    | death end |

    salam semua..
    CnC are welcome ya.. thanks


  2. #2

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: | death end |

    dead end kot?

  3. #3

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Kulim, Malaysia
    Posts
    75

    Re: | death end |

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    dead end kot?
    heheheee.. typo dah! soryy tuan..

  4. #4

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: | death end |

    ada shot jeti tu mengunjur ke tengah air dak tuan? minimalist ni memang mengujakan kalu betui ngan caranya...

  5. #5

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Kulim, Malaysia
    Posts
    75

    Re: | death end |

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    ada shot jeti tu mengunjur ke tengah air dak tuan? minimalist ni memang mengujakan kalu betui ngan caranya...
    Thanks sudi singgah.. ada, tapi ter'letak' subjek lor pulak.. hehee.. mohon tunjuk ajar ya..


  6. #6

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: | death end |

    oihhh... ni lagi beh sebab ada human element!

    cuma kontras agak celaru sikit sebab saya nampak ada zon berbelak-belak macam kontor mukabumi dlm peta topografi tu...

  7. #7

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: | death end |

    oihhh... ni lagi beh sebab ada human element!

    cuma kontras agak celaru sikit sebab saya nampak ada zon berbelak-belak macam kontor mukabumi dlm peta topografi tu...

  8. #8

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Kulim, Malaysia
    Posts
    75

    Re: | death end |

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    oihhh... ni lagi beh sebab ada human element!

    cuma kontras agak celaru sikit sebab saya nampak ada zon berbelak-belak macam kontor mukabumi dlm peta topografi tu...
    pehh.. tajam mata abam, mmg ada nampak pulau ckit sebelah kanan frame.. yang tu saya clone buang. tapi tak kemas sgt kot.. hehehee.. tqvm tuan!

  9. #9

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: | death end |

    sori, terpost 2 kali. network problem nihh...

    lagi satu, kalu leading line tu bermula dari bucu frame mungkin lebih elok dipandang.

  10. #10

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Kulim, Malaysia
    Posts
    75

    Re: | death end |

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    sori, terpost 2 kali. network problem nihh...

    lagi satu, kalu leading line tu bermula dari bucu frame mungkin lebih elok dipandang.
    oohh.. a'aa, setuju2.. catat tu!
    .. tqvm untuk tips tu abam!..

  11. #11

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: | death end |

    berbelak itam-putih tu masalah compression file jek tu biasanya, bleh dimaafkan. Teman prefer 2nd pic, crop sket apa yang patut memam ummphhh dah tu

  12. #12

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Kulim, Malaysia
    Posts
    75

    Re: | death end |

    Quote Originally Posted by mozakim View Post
    berbelak itam-putih tu masalah compression file jek tu biasanya, bleh dimaafkan. Teman prefer 2nd pic, crop sket apa yang patut memam ummphhh dah tu
    TQVM abam.. bab croping untuk compo ni yg saya lemah lagi.. hehe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •