Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

  1. #1

    Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    halo peeps..hari tu pergi kat KLCC esplanade dgn keluarga....nampak byk org kat sana tu...ada biker video game pulak!!!! dengar kata ada hadiah jika menang game tu...ada sesiapa yg dapat hadiah tak..dan promoter jugak kata jorge lorenzo akan datang jugak!!! blh komen sikit??

  2. #2

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    U bukan moto sport person ke? Lol! Aduuh, tuh la Malaysian Moto GP2011!! Petronas ade showcase utk menyambut event ni kat KLCC.. U dah try “Driven to Get Ahead” games tak? https://www.facebook.com/PETRONASMOT...19683121428487 Tuh sgt addictive!! Jorge Lorenzo dan Ben Spies juge akan pegi pd 19th October…

  3. #3

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    12

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    Quote Originally Posted by topsecret View Post
    U bukan moto sport person ke? Lol! Aduuh, tuh la Malaysian Moto GP2011!! Petronas ade showcase utk menyambut event ni kat KLCC.. U dah try “Driven to Get Ahead” games tak? https://www.facebook.com/PETRONASMOT...19683121428487 Tuh sgt addictive!! Jorge Lorenzo dan Ben Spies juge akan pegi pd 19th October…
    Ben Spies akan berada kat sana pada 545, tapi Jorge Lorenzo tak tau lah...saya pasti akan ada kat sana pada 430, beratur awal awal baru boleh dapat best spot haah...anak saya peminat setia Ben ni... oh yah, dah try game tu lah...buat saya pening sangat...kena guna KEPALA untuk kawal pergerakan...susah betul ni, result saya lebih teruk daripada anak I, malulah zzzz

  4. #4

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    Kalao dtg pun Ben Spies saja, Lorenzo dah balik Spain tgh recovery hujung jari dia yg putus tu(dah sambung pun).

  5. #5

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    asl kedah, study kL
    Posts
    28

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    yang pegi semalam ben spies jer...lorenzo xde...
    Last edited by shuhaimi; 20th October 2011 at 08:03 AM.

  6. #6

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    niat nk p..dah la hujan..smp sekerat jalan member ckp dh habis
    aikk..kata dalam jadual start jam 6 petang
    x jadi lag..terus p pavilion jer dengar ceramah

  7. #7

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    kekeke....semuanya berbaloi...sebab terperangkap dalam jam selama 1 jam untuk mengambil gambar dan autograf dengan Ben Spies !!!!!! Terima kasih Petronas untuk hari istimewa ini ... dan Ben, I LOVE YOU!!

  8. #8

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    Shoot! Ku missed it! Mana boleh ni.. Tapi ok la, saye akan pegi tengok race ni Ahad ni!! Duduk kat grandstand lagi! Wehehe! Akan post photos sini dgn Canon digicam saye.. Kamu semua just stay tuned!! Mau check racing event mrk? Kat sini le Petmos.com.my

  9. #9

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    ahad ni saye pasti kan pergi, sebab I ni salah satu umbrella girl !!! excited-nya...harap harap boleh diri sebelah bikers semua too lah hehe...akn update korang ya =) masa tunggu ahad datang ni, jom kita start engine dulu XD http://on.fb.me/qltC7e

  10. #10

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    baru saje dapat berita tentang accident Marco....so sad... RIP

  11. #11

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    Sedih nia.. R.I.P Marco Simoncelli.. Deepest condolences kpd keluarga dan kawannya.

  12. #12

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    semua tengok sini !!! http://on.fb.me/quvKyM yg baju putih dalam gambar tu i tau! cepat tengok comel tak? Ben Spies comel tak ? haha...dia juga ada kat hitz.fm radio show tu

  13. #13

    Join Date
    May 2010
    Location
    BDR TENGGARA
    Posts
    721

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    Quote Originally Posted by simkyra View Post
    semua tengok sini !!! http://on.fb.me/quvKyM yg baju putih dalam gambar tu i tau! cepat tengok comel tak? Ben Spies comel tak ? haha...dia juga ada kat hitz.fm radio show tu
    omak aih...comeinya u
    besh arr...

  14. #14

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    Siapa berani bercabar dgn Ben Spies kat Petronas Driven To Get Ahead game? Hehe
    https://www.facebook.com/PETRONASMOT...19683121428487

  15. #15

    Re: Moto GP 2011 Showcase kat KLCC dgn Jorge Lorenzo??

    ni sepam ke hape ni..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •