Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 126

Thread: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"



    Harga:
    RM35 sehelai
    RM60 sepasang (2 helai biru gelap + putih)
    Penghantaran percuma ke seluruh Malaysia



    Name: FOTOPAGES DOT COM
    Account Number: 12840000243050
    Bank: CIMB
    No.ROC: 001753718-P



    Name: ABD RASHID BIN MD YUSOP
    Account Number: 114013037835
    Bank: MAYBANK

    Email: salesman@fotomedia.com.my

    * Penghantaran percuma melalui Pos Malaysia

    Bagi mereka yang beli dan ambil sendiri;
    Sila email slip transaksi pembayaran anda sebagai pengesahan kepada salesman@fotomedia.com.my, sertakan nickname,nama penuh, no.telefon dan saiz baju anda bersama email terbabit untuk rujukan kami.

    Fax: 03-4270 9927 Attn: I AM

    Bagi mereka yang beli dan hantar melalui pos;
    Sila email kepada salesman@fotomedia.com.my bertajuk T-I AM dan sertakan slip transaksi pembayaran anda sebagai pengesahan dan juga berikan data-data berikut bagi memudahkan kami semasa proses penghantaran;

    Nickname:
    Nama Penuh:
    No.Telefon:
    Saiz Baju:
    Alamat:

    Hanya mereka yang telah membuat pembayaran sahaja dan menghantar maklumat yang dikehendaki akan diupdate di posting ini sebagai tanda kami telah menerima tempahan anda.

    Note:

    01. Kepada OKU/pelajar hanya dijual RM30.00 sahaja. Sila tunjukkan kad OKU/pelajar anda yang sah atau scan & email kepada kami.
    02. Penghantaran kami sepenuhnya menggunakan Pos Malaysia.
    03. Anda akan diberikan Tracking ID untuk trace setiap penghantaran yang telah dilakukan.
    04. Baju ini sesuai dipakai pada waktu pagi hari Isnin (biru gelap) & Khamis (putih) minggu pertama di tempat kerja anda.
    05. Jangan mencaci & menghina jiran sebelah rumah anda jika mereka tidak memiliki T-shirt I AM MY CAMERA Fotomedia Malaysia ini.
    06. Diskaun 20% untuk Warga Emas atau Senior Citizen yang berumur 100 tahun ke atas.
    07. Bagi yang Muslim, anda digalakkan membaca doa pakai baju dulu.
    08. Kami tidak melantik mana-mana ejen untuk menjual sebarang merchandise keluaran Fotomedia Malaysia.
    09. Semua urusniaga & transaksi hanya dilakukan di internet atau online basis.

    SMS/Helpline: +6016 673 7848

    Malaysian size available: S, M, L, XL, XXL, XXXL

    <no.> <tracking ID> <poskod anda> <nama penuh> <transaksi bank>

    Size XXXL (dark blue)
    01. cod buttet
    02. EN320981416MY 81550 Nor Azalizan bin Ismail CIMB
    03. EM052127545MY 51000 Mohd Jaafarudin Bin Md Ali Maybank
    04. EM052127506MY 09600 Aji Mael
    05. EM052127510MY 58100 Fakhrul Anwar Abd Rahim Maybank
    06. EM052127687MY 81550 Nor Azalizan Bin Ismail CIMB
    07. EM052127727MY 06000 Saiful Anuar Kamaludin Maybank
    08.
    09.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.

    Size XXXL (grey)
    01. EN320981359MY 09600 Aji Mael
    02.
    03.
    04.
    05.
    06.
    07.
    08.
    09.
    10.


    Size XXL (dark blue)
    01. EN320981447MY 51000 Mohd Jaafarudin Bin Md Ali Maybank
    02. EM052127713MY 40900 Gafaar Musar CIMB
    03. EM052127568MY 81300 AndyNikon CIMB**
    04. cod reezuan
    05. EM052127611MY 47301 Mohd Rizal Bin Yusop Maybank
    06. EM040615665MY 78300 Ismail Bin Mat Maybank
    07. EM215148710MY 75150 Zaid Zakaria Maybank
    08.
    09.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.

    Size XXL (grey)
    01. cod Hishamuddin
    02. EM040615665MY 78300 Ismail Bin Mat
    03.
    04.
    05.
    06.
    07.
    08.
    09.
    10.


    Size XL (dark blue)
    01. EN320981155MY 50350 Mohamad Zaki Bin Mokhtar Maybank
    02. EM052127656MY 96400 Rohaniah Sahrin Maybank
    03. EM052127673MY 40150 Seman de Alfonso Cash
    04. EM052126770MY 21500 Dome Cash
    05. EM052127695MY 17000 Azman Che Harun Maybank
    06. EM052127497MY Ahmad Fahmi Fadzil Maybank
    07. cod Mohd Shahrizan
    08. EM052127571MY Syed Hassan Syed Ismail CIMB
    09. cod Azmi Mohd
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.

    Size XL (grey)
    01. EM052127571MY Syed Hassan Syed Ismail CIMB
    02. cod Syahrin Aziz
    03. cod Fauziah
    04.
    05.
    06.
    07.
    08.
    09.
    10.


    Size L (dark blue)
    01. EN320981115MY 83010 Mohamad Fahmy Bin Rahim Maybank
    02. EN320981138MY 75450 Mohd Rafik Bin Idris Maybank
    03. EM052127523MY 85000 Lokman Husin Maybank
    04. EM040615740MY 14120 Mohammad Jas Iswandi CIMB
    05.
    06.
    07.
    08.
    09.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.

    Size L (grey)
    01. EN320981172MY 83010 Mohamad Fahmy Bin Rahim Maybank
    02. EN320981212MY 75450 Mohd Rafik Bin Idris Maybank
    03. EN250246982MY 96400 Rohaniah Sahrin Maybank
    04. EM052127611MY 47301 Mohd Rizal Bin Yusop Maybank
    05. EM052127585MY 51000 Dynatalie Delicious Maybank
    06. EM040615740MY 14120 Mohammad Jas Iswandi CIMB
    07. EM040613925MY 81300 Andy
    08.
    09.
    10.


    Size M (dark blue)
    01. EM052127642MY 20050 Mohd Arif Bin Kori*
    02. cod Ahmad Syahrul Bin Adnan CIMB
    03. EN320981393MY 46000 Sharul Nizam Nasib Maybank
    04. EM052126797MY 06010 Norzimah Binti Rezuan Maybank
    05. EN320981376MY Mohd Nazri b. Mohd Amran How Maybank
    06. EM052126770MY 21500 Efan Heng Cash
    07. cod mohamed nizam esa
    08. EM052126752MY 46100 Muhamad Shah Abdul Kadir CIMB
    09. EM052127599MY 42700 Mohamad Fadlizan Shabudin Maybank
    10. cod akisyah
    11. EM052127625MY 62100 Siti Nor Azlina Binti Nayan Maybank
    12. EM052127608MY 43500 Mohd Hidzwan Bin Tamrin CIMB
    13. EM052127639MY 46200 Mohd Khairizal Jusoh CIMB
    14.
    15.

    Size M (grey)
    01. EN320981230MY 46000 Sharul Nizam Nasib Maybank
    02. EN320981257MY 06010 Norzimah Rezuan Maybank
    03. EN250246996MY 40400 Mohd Nazri Mohd Amran How Maybank
    04. EM052127660MY 81200 A Affan Sufian Aslan Maybank
    05. EM052127660MY 81200 A Affan Sufian Aslan Maybank
    06. EM052127642MY 20050 Mohd Arif Bin Kori*
    07. EM052127687MY 81550 Nor Azalizan Bin Ismail CIMB
    08. EM052127599MY 42700 Mohamad Fadlizan Shabudin Maybank
    09. EM052127625MY 62100 Siti Nor Azlina Binti Nayan Maybank
    10. cod Ahmad Syahrul Bin Adnan*

    Size S (dark blue)
    01. EN175699399MY 50470 Khatijah Abdillah Maybank
    02.
    03.
    04.
    05.
    06.
    07.
    08.
    09.
    10.

    Size S (grey)
    01. cod Rozi
    02. cod Norzalini
    03. cod Faez
    04.
    05.
    06.
    07.
    08.
    09.
    10.


    Jejak & kesan tracking ID order anda di sini
    http://www.pos.com.my/pos/appl/service/sub_poslaju.asp
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  2. #2

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    Quote Originally Posted by aji View Post
    [img]4. Jejak & Kesan di sini http://www.pos.com.my/pos/homepage/homepg_track.aspx
    5. Baju ini sesuai dipakai pada waktu pagi hari Isnin (biru gelap) & Khamis (putih) minggu pertama di tempat kerja anda.
    6. Jangan mencaci & menghina jiran sebelah rumah anda jika mereka tidak memiliki T-shirt I AM Fotomedia Malaysia ini.
    7. Diskaun 20% untuk Warga Emas atau Senior Citizen yang berumur 100 tahun ke atas.
    8. Bagi yang Muslim, anda digalakkan membaca doa pakai baju dulu.
    uwaaaa...best2..tapi kupon yang last time dah ilang...ades..kalau tak dapat diskaun RM10....bleh claim balik tak? xD

    Isnin - I Am My Camera
    Selasa - T-Rockstar
    Rabu - "N/A"
    Khamis - I Am My Camera
    Jumaat - "N/A"
    Sabtu - "N/A"
    Ahad-"N/A"


    xD...

  3. #3

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    Okeh, esok kasi bank-in 2 helai teros !!!

  4. #4

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    Quote Originally Posted by mozakim View Post
    Okeh, esok kasi bank-in 2 helai teros !!!
    jom sama-sama kita bank in petang ni.xD toksah tunggu esok..xD.

    (#tgk patern kali ni mcm nikon punya promosi plak ek?)

  5. #5

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dimana kaki ku berpijak...
    Posts
    1,233

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    hahahah.. best... besok jgk aku bank in..

    saiz seperti biase ye abam aji..?
    BLOG
    BBM 21E47ECD

  6. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    Quote Originally Posted by miesterzenz View Post
    uwaaaa...best2..tapi kupon yang last time dah ilang...ades..kalau tak dapat diskaun RM10....bleh claim balik tak? xD
    kupon hilang takpe kalau anda ada serial number dia
    kita permudahkan
    anda boleh post kat sini 5-digit number yang tertera di kupon utk sebarang redemption
    terima kasih


    Quote Originally Posted by Rizal Mohd View Post
    hahahah.. best... besok jgk aku bank in..
    saiz seperti biase ye abam aji..?
    size ada saya tambah kat bawah tu
    sorry terlupa
    nervous pulak cakap dgn abam rizal nim
    ttthehe
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  7. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    aji cam biasak la wkakkaka lawa model negro tue
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  8. #8

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dimana kaki ku berpijak...
    Posts
    1,233

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    Quote Originally Posted by aji View Post
    kupon hilang takpe kalau anda ada serial number dia
    kita permudahkan
    anda boleh post kat sini 5-digit number yang tertera di kupon utk sebarang redemption
    terima kasih




    size ada saya tambah kat bawah tu
    sorry terlupa
    nervous pulak cakap dgn abam rizal nim
    ttthehe
    theheheheehe.. kupon tu saye masih ade.. mcm mane nak redem..?
    banyak tanye lak aku ni... thhehehehe
    BLOG
    BBM 21E47ECD

  9. #9

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    takmohh la.. nanti jadi mirip macam negro pulap.. ngehngehngeh

  10. #10

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    pee jay
    Posts
    889

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    menarik tertarik neh
    Saya Yang Tak Berapa Nak Popular,
    http://pepoyo.fotopages.com
    ~ :The Power Of Nikon: ~

  11. #11

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    pee jay
    Posts
    889

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    abam aji... kalo dua satu yg nie satu lg rockstar moleh aaa ??
    Saya Yang Tak Berapa Nak Popular,
    http://pepoyo.fotopages.com
    ~ :The Power Of Nikon: ~

  12. #12

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Puchong/Shah Alam
    Posts
    230

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    aiseh mcm kaler nikon je nie....huhuhu..putih merah xdak?kekeke

  13. #13

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    Quote Originally Posted by Rizal Mohd View Post
    theheheheehe.. kupon tu saye masih ade.. mcm mane nak redem..?
    banyak tanye lak aku ni... thhehehehe
    sertakan sekali 5-digit nombor kupon semasa pembayaran dibuat
    kita akan wave rm5 daripada situ

    Quote Originally Posted by salamaut View Post
    abam aji... kalo dua satu yg nie satu lg rockstar moleh aaa ??
    t-shirt rockstar dah sold out rul ttthehe

    Quote Originally Posted by khairi.malik View Post
    aiseh mcm kaler nikon je nie....huhuhu..putih merah xdak?kekeke
    kalau pasal color boleh edit kat photoshop bro
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  14. #14

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    bang aji dah bank in cimb and dah email.

  15. #15

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Puchong/Shah Alam
    Posts
    230

    Re: Jualan T-shirt "I AM MY CAMERA"

    Quote Originally Posted by aji View Post
    kalau pasal color boleh edit kat photoshop bro
    canteeeekkk...nnti dah bank in sy roger abam aji

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •