Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 62 of 62

Thread: Koleksi Petronas Twin Tower & KL Tower

  1. #61

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Koleksi Petronas Twin Tower & KL Tower

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    KL ni walaupun seindah mana sekali pun pemandangan kotarayanya, masih tak mampu memberikan kualiti gambar yg punya clarity yg jelas dan kelas...

    sebabnya: kualiti udara kat KL ni. dgn asap, dengan jerebu... cantik di mata tp bila ditransmit melalui kaca lensa dan dicapture oleh sensor kumira, adessss sedihhh masih tak sama dgn apa yg kita lihat...

    sekadar pendapat peribadi saya sajee...
    memang dah realiti mana2 bandor besor.. pencemaran tak leh lari punya, tapi still possible ada hari2 yang cuacanya crystal clear... tapi kadang2 time tu tak pulak memetik kumira .. mana mungkin mata anugerah Ilahi dapat ditandingi oleh "mata" buatan manusia ... x dapat 100% .. dapat separuh pun OK dah .. jangan sampai kelam kalabu malami jekla.. hehehe

  2. #62

    Re: Koleksi Petronas Twin Tower & KL Tower

    Quote Originally Posted by mozakim View Post
    memang dah realiti mana2 bandor besor.. pencemaran tak leh lari punya, tapi still possible ada hari2 yang cuacanya crystal clear... tapi kadang2 time tu tak pulak memetik kumira .. mana mungkin mata anugerah Ilahi dapat ditandingi oleh "mata" buatan manusia ... x dapat 100% .. dapat separuh pun OK dah .. jangan sampai kelam kalabu malami jekla.. hehehe
    Subhanallah... Allah mmg maha pencipta dan tiada setanding denganNya

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •