Results 1 to 3 of 3

Thread: Seri Wawasan

  1. #1

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2

    Seri Wawasan

    Minta izin utk post gambar pertama ku

    C n C di alu-alukan...





    Last edited by Syed Zahir; 21st October 2011 at 01:36 AM.

  2. #2

    Re: Seri Wawasan

    Cantik nie.. Cuma gambar nombor 3 tu lupa nak burn bahagian tengah between the poles eh..? Berbeza exposure langit kat situ dengan yang lain..
    :: Setulus kasih aku sampaikan kerlipan shutter dipertontonkan.. ::

  3. #3

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2

    Re: Seri Wawasan

    Quote Originally Posted by NazriAmran View Post
    Cantik nie.. Cuma gambar nombor 3 tu lupa nak burn bahagian tengah between the poles eh..? Berbeza exposure langit kat situ dengan yang lain..
    Terima kasih sudi melawat & komen

    No 3. tu mmg mcm tu...mungkin ni "optical illusion" kot sbb saya cuma convert pastu naikkan sedikit contrast & definition.....hehehe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •