Results 1 to 6 of 6

Thread: Nikon Basic Photo 1 Workshop - Johor Bahru

  1. #1

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    tampoi,jb
    Posts
    16

    Talking Nikon Basic Photo 1 Workshop - Johor Bahru

    Assalamualaikum..
    kepada sesiapa yang berminat untuk turut serta kat workshop ni dan nak tahu lebih lanjut boleh lah bukak laman web ni...
    www.nikonclub.com.my
    Ia akan di adakan pada 19/11/2011 di New York Hotel JB dan 20/11/2011 di hutan bandar JB...
    masenilah orang2 JB ahli FMDC Selatan leh berkumpul dan leh berkenalan...
    jom pakat ramai2 pi meriahkan majilis....
    yang baru2 bejinak dengan DSLR boleh lah tambahkan ilmu yang ada tu....
    JANJI BOLE, JANJI BAGUS....

  2. #2

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Nikon Basic Photo 1 Workshop - Johor Bahru

    saya pakai canon.tapi saya ahli fmdc...boleh join sekali ke?

  3. #3

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    tampoi,jb
    Posts
    16

    Re: Nikon Basic Photo 1 Workshop - Johor Bahru

    tak pasti lah...
    ape kate saudara miesterzenz tanye kat penganjur...
    kalau saya jenama tak penting, yang penting ilmunya...
    kitakan 1 MALAYSIA.....
    JANJI BOLE, JANJI BAGUS....

  4. #4

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3

    Red face Re: Nikon Basic Photo 1 Workshop - Johor Bahru

    tu dalam bahasa Inggeris kan< agak nye faham tak dia ajar kalu saya ni x berapa nak faham bahasa Inggeris

  5. #5

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    kluang;johor
    Posts
    21

    Re: Nikon Basic Photo 1 Workshop - Johor Bahru

    buat2 faham...lama2 jd faham...
    buat2 x tau...yg tau jd lupa...hihi

  6. #6

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    tampoi,jb
    Posts
    16

    Re: Nikon Basic Photo 1 Workshop - Johor Bahru

    tak pe kite cube dulu... kalau tak paham nanti angkat tangan je lah tanya je...
    kan kite yang bayar dia buakan dia bayar kite ape....
    saya pun tak pandai tapi kite kene cuba lah....
    JANJI BOLE, JANJI BAGUS....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •