Results 1 to 9 of 9

Thread: cuci gambar berkuali di permas jaya

  1. #1

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    kuala lumpur | shah alam | johor bahru | singapura
    Posts
    5

    cuci gambar berkuali di permas jaya

    salam semua, sy ada terbaca posting dari seorang sahabat FMDC mengenai sebuah kedai di area permas jaya yg memberikan hasil quality print out yg agak memuaskan. nama kedai ni pulak sahabat tuh xsempat nak bagitau. x berjaya pulak pm sahabat ni. mungkin kedai ini femes di sekitar JB. ada tak rakan2 FMDC yang lain tahu nama dan lokasi ground zero kedai ni. atau kedai2 lain yang femes dikalangan fotog sekitar JB. Sy baru berpindah ke JB nih jadi tengah mencari sumber baru untuk dimanfaatkan sy ada dengar nama2 kedai seperti 'fali', 'wajahmu' atau 'wajahku' (hehe lupe pulak..) , mee too dan lain2. cuma kedai di permas jaya seperti yg digambarkan sahabat tu bunyinye agak menarik. tp lum dapat clue lagi. terima kasih kepada rakan2 yg sudi membantu

  2. #2

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: cuci gambar berkuali di permas jaya

    dia cuci gambar guna kuali? wahh hebat...

  3. #3

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    kuala lumpur | shah alam | johor bahru | singapura
    Posts
    5

    Re: cuci gambar berkuali di permas jaya

    Quote Originally Posted by mangkor View Post
    dia cuci gambar guna kuali? wahh hebat...
    ehhh alamaaaahaaaiii kantoi sudaaahh... amacam leh tertypo niihh adehhh.. hampes tul.. harap2 ade le org yg nak view tread nih walaupun silap tulih.. jadik pelik sangat bunyi tajuknye nih

  4. #4

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    pasir gudang johore
    Posts
    343

    Re: cuci gambar berkuali di permas jaya

    Kalau kat johor jaya tau la.. YS dgn d'loyal antara nama besar kat johor..

  5. #5

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    kuala lumpur | shah alam | johor bahru | singapura
    Posts
    5

    Re: cuci gambar berkuali di permas jaya

    Quote Originally Posted by zammie View Post
    Kalau kat johor jaya tau la.. YS dgn d'loyal antara nama besar kat johor..
    time kasih bro zammie atas info.. akan ku riki di sana..

  6. #6

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ladang Getah Ontahmano, Ontario...
    Posts
    5,827

    Re: cuci gambar berkuali di permas jaya

    cari kedai yg ada Fuji FDI station aja..

  7. #7

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Muadzam Shah, Kuantan, Pasir Gudang
    Posts
    224

    Re: cuci gambar berkuali di permas jaya

    Quote Originally Posted by zammie View Post
    Kalau kat johor jaya tau la.. YS dgn d'loyal antara nama besar kat johor..
    di mana tu johor jaya klu dr giant plentong. ada phone no kedai tu tak

  8. #8

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    pasir gudang johore
    Posts
    343

    Re: cuci gambar berkuali di permas jaya

    D'loyal - http://photoalbum.net.my/contact.html Y S - http://www.ysalbum.com/contactus.html




    Kalau dari giant hala ke johor jaya jumpa shell pastu trafik light pertama belok kiri..
    susur je..jengok2 belah kiri nnt jumpe ys..
    Ys harga murah cikit dari dloyal.. Cube la riki..

  9. #9

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Muadzam Shah, Kuantan, Pasir Gudang
    Posts
    224

    Re: cuci gambar berkuali di permas jaya

    Quote Originally Posted by zammie View Post
    D'loyal - http://photoalbum.net.my/contact.html Y S - http://www.ysalbum.com/contactus.html




    Kalau dari giant hala ke johor jaya jumpa shell pastu trafik light pertama belok kiri..
    susur je..jengok2 belah kiri nnt jumpe ys..
    Ys harga murah cikit dari dloyal.. Cube la riki..
    tq, nk try riki blk sana nnti

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •