Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

  1. #1

    Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    Beberapa pic yang terhasil daripada penugasan pada hari yg demikian...komen membina amatlah dihargai....terimakasih

    Jentera yang digunakan : Nikon D90 + Sigma 70-200mm f2.8 HSM xde OS


    #1


    #2


    #3


    #4


    #5

  2. #2

    Join Date
    May 2010
    Location
    Puchong
    Posts
    802

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    Tiada penceritaan pada foto #5.

  3. #3

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    #5 penceritaan yer....manager team yang aku cover tu ( baju pink ) tgh tgk point / markah kat white board...heheheh crowd sgt kot...fail disitu agak yer...

  4. #4

    Join Date
    May 2010
    Location
    Puchong
    Posts
    802

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    Quote Originally Posted by razmycavalera View Post
    #5 penceritaan yer....manager team yang aku cover tu ( baju pink ) tgh tgk point / markah kat white board...heheheh crowd sgt kot...fail disitu agak yer...
    Itulah pasal. subjek tidak timbul kerana ada org kat belakng MT tu. Sekali lihat memang tak perasan yg mt tu tngah tengok white board.

  5. #5

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Rep Sg Ramal, Bangi,Bongek, Kluang
    Posts
    189

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    Bola sepaknya mana?

  6. #6

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    Quote Originally Posted by kojack View Post
    Bola sepaknya mana?
    Ader ker bola sepak? Tak penah tulis pun....

  7. #7

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Rep Sg Ramal, Bangi,Bongek, Kluang
    Posts
    189

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    mungkin avam Razmy C. cover bola jaring je.. Piala Pengarah LLM tu ada 2 games, 1 bola jaring 1 bola sepak 9 sebelah.

  8. #8

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sri Damansara
    Posts
    1,630

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    Eh tajuk tulis liga sukan NETBALL....tu yang aku expect bola jaring jer....

  9. #9

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    Huhu..mmg ditugaskan utk cover team netball shahpadu je bang..pasal tu tak de bola ye gambar...hehehhe

  10. #10

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Rep Sg Ramal, Bangi,Bongek, Kluang
    Posts
    189

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    ohh faham2..
    sebab saya gelak tak hengat tgk bola sepak tu, mana punya team tah player tangkap muat.tu yg excited tanya klu2 ada. tp tu kat padang LLM. yg avam shoot ni mcm kat padang ILSAS jer.

  11. #11

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    A ah...kat padang ilsas...ptg cover kat dalam dewan llm

  12. #12

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pj, sunway, bangsar, shah alam ,kb
    Posts
    4,955

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    angle tak kena (BG terlampau serabut)..plainkan BG baru subject timbul..tunggu ..dan tunggu..dan tunggu moment yang agak2 best (reaksi muka, mase lompat..mase bola masuk jaring) ..maaflah saya pon budak baru belajar jugak... yg penting sport photography nih tunggu moment dan shoot...

  13. #13

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    thanks for the comment....akan diperbaiki pada masa akan datang....

  14. #14

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Muadzam Shah, Kuantan, Pasir Gudang
    Posts
    224

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    Quote Originally Posted by azmizi View Post
    angle tak kena (BG terlampau serabut)..plainkan BG baru subject timbul..tunggu ..dan tunggu..dan tunggu moment yang agak2 best (reaksi muka, mase lompat..mase bola masuk jaring) ..maaflah saya pon budak baru belajar jugak... yg penting sport photography nih tunggu moment dan shoot...
    setuju sgt2..selamat mencuba. jgn lupa upload nnti

  15. #15

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Shah Alam, Selangor
    Posts
    271

    Re: Liga Sukan Netball Piala Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia

    #3 yang terbaik.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •