Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70

Thread: 11.2.2007 LTDL 2007 Final Stage | KL Criterium

  1. #16

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    acara start jam 3 petang..semua setuju kan kita kumpul di Burger King jam 2 petang??Jika ada idea lebih baik dimana patut kita berkumpul masih ada masa untuk tukau!! :wink:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  2. #17

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    2,911
    Burger King tu dah ok dah Auntie... tempat senang nak cari... insyallah akan hadir esk... btw jangan lupa bawak payung, bekas plastic utk ltk kamera dan baju hujan... mana la tau jadik cam tahun lepas hehehehe
    {}{}{}{}{}{} If it's worth doing, it's worth doing right {}{}{}{}{}{}

    Flickr - http://www.flickr.com/photos/dinictis
    Submit Photos to Shutterstock and make $$$! - http://submit.shutterstock.com/?ref=6109

  3. #18

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877
    memang best shot the final stage of ltdl ni.. tapi tak dapat join sebab saya masih berada di genting lagi ni...
    btw, happy shooting to u guys...
    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  4. #19

    Gambar LTDL 2007 | Final Stage Criterium KL

    Laju betui depa ni... silap main shutter speed nak dapat frozen action. 1/320 tak cukup... kena 1/500 baru ok.



    Wide Angle




    Panning jugak yg syok :P




    Kesesatan????

  5. #20

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206
    Satu dulu. Letih sangat nie.

  6. #21

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    first thousand apologies pada semua, auntie lewat sebab nak solat zohor dirumah dulu, bila sampai di Burger King sunyi sepi tak nampak kalain tentu dah bergerak ke dataran. :wink: Auntie tak stay lama sebab cuaca panas sangat, tutup kepala dgn raincoat masih berdentum bahangnya..byk images yg tak menjadi, so auntie applied lomo effect..geram punya pasal!! ini satu drp images yg kena lomo...ada 4-5 keping habis kena lomo, sila lawat fp auntie :lol:

    panning yg tak menjadi, baik di lomokan jer... :cry: puas hati ku!!!
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  7. #22

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206
    Saya jengok-jengok juga kat dataran, kot-kot terjumpa Kak Zain.
    Saya shoot dari Jln Raja Chulan utk mendptkan background KL Tower & MayBank Bldg dan kemudian menyusur ke dataran utk Finish Line.

    Tak apa Kak Zain, saya pun banyak juga gambar yg tak menjadi. No Luck.

  8. #23

  9. #24

  10. #25

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Wide Area Network
    Posts
    1,252
    Tumpang, gambar yg tak cukup wide & saya rasa gambar saya gagal lagi tahun ini.




  11. #26

  12. #27

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    2,911
    Ni antara pic yang sempat diambil... yang lain dalam process... coming soon...

    {}{}{}{}{}{} If it's worth doing, it's worth doing right {}{}{}{}{}{}

    Flickr - http://www.flickr.com/photos/dinictis
    Submit Photos to Shutterstock and make $$$! - http://submit.shutterstock.com/?ref=6109

  13. #28

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    2,911
    {}{}{}{}{}{} If it's worth doing, it's worth doing right {}{}{}{}{}{}

    Flickr - http://www.flickr.com/photos/dinictis
    Submit Photos to Shutterstock and make $$$! - http://submit.shutterstock.com/?ref=6109

  14. #29

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    2,911
    {}{}{}{}{}{} If it's worth doing, it's worth doing right {}{}{}{}{}{}

    Flickr - http://www.flickr.com/photos/dinictis
    Submit Photos to Shutterstock and make $$$! - http://submit.shutterstock.com/?ref=6109

  15. #30

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    2,911
    {}{}{}{}{}{} If it's worth doing, it's worth doing right {}{}{}{}{}{}

    Flickr - http://www.flickr.com/photos/dinictis
    Submit Photos to Shutterstock and make $$$! - http://submit.shutterstock.com/?ref=6109

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •