Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70

Thread: 11.2.2007 LTDL 2007 Final Stage | KL Criterium

  1. #61
    Quote Originally Posted by zainzubir
    whoaaa..last image tu angle yg auntie nampak suhaimi tu kaan??kan??... :lol: :lol: :lol:
    yup auntie..dari situ laa saya nampak auntie ngan husaini..sempat saya amik gambaq auntie nie sekeping..ekeke


  2. #62

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    tengok tu muka auntie berkerut kepanasan!!! :lol: :lol: maaf ya suhaimi auntie mmg takder mood nak shoot, bukan tak nak nyeberang jumpa suhaimi ...dah ada penghadang disana...tak leh nak cross... :wink: lain kali nak amik bagi tau..boleh auntie ejas tali kamera tu kasik nampak system apa yg auntie guna.....cabuuuuts... ops:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #63
    hehhe..takpe auntie..saya yagn patut pi kat auntie..tapi tue laaa..ada pengadang tue...btw auntie..kalau ada strap nampak system apa auntie pakai, saya tak amik gambaq auntie...ekekkekeke..jgn marah aa auntie..gurau jek

  4. #64

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Quote Originally Posted by suhaimisalleh
    hehhe..takpe auntie..saya yagn patut pi kat auntie..tapi tue laaa..ada pengadang tue...btw auntie..kalau ada strap nampak system apa auntie pakai, saya tak amik gambaq auntie...ekekkekeke..jgn marah aa auntie..gurau jek
    karate kang!!! :evil: tauler suhaimi bawa "cannon" hari tu...perrghh...ekseng mung eik??
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  5. #65

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sate Kajang ke Kasut Gombak
    Posts
    2,608
    batt grip baru tu tetap nampak dalam gambar tuu...... huuuuu
    nampak aunty cam gune nikon jeerrr joni.. cabuttsss
    FMDC.. RAWKSS

  6. #66

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Quote Originally Posted by qmaxgamer
    batt grip baru tu tetap nampak dalam gambar tuu...... huuuuu
    nampak aunty cam gune nikon jeerrr joni.. cabuttsss
    itu bat grip 350d..dah lama beli..yg baru tersorok...tak perasan ke aunty gantung 2 body kamera???org kata, lagak mesti lebih...gambo hancusss saper tau???korang jerler tau.....yg lain tak tau.... ops: la la la la la..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  7. #67
    gantung dua body pon takpe auntie janji tak nampak brand kat strap tue..ekeke


    nak cabut gak laaa.....


    cabutttttssssssssssssssssssssssss....



    heheh

  8. #68

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    kita sini byk borak hal system...mana images yg lain??saya lihat mak datuk kan main ramai lagi photographer bukan wakil media disana....korang kesana amik gambo ke tengok racing beskal?? :lol:

    *nama suhaimi telah dimasukkan dlm list bakal2 kena hempuk ngan 20d!!!
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  9. #69
    Quote Originally Posted by zainzubir
    *nama suhaimi telah dimasukkan dlm list bakal2 kena hempuk ngan 20d!!!
    ampun ya hantie

  10. #70

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: 11.2.2007 LTDL 2007 Final Stage | KL Criterium

    zaman 20D..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •